Aldi’s Gin behoort officieel tot ’s werelds beste

Aldi's Gin - Oliver Cromwell London Dry Gin

Aldi’s Gin behoort officieel tot ’s werelds beste

Aldi’s gin is officieel uitgeroepen tot één van de beste gins ter wereld. Hulde aan de Oliver Cromwell London Dry Gin!

Aldi's gin - Oliver Cromwell London Dry Gin

De Duitse supermarkt Aldi is deze zomer in topvorm. Lanceerden ze eerder al goedkope bubbelbaden en outdoorpizzaovens, ditmaal blijken ze ook nog eens over een Aldi gin van wereldniveau te beschikken.

De gin van Aldi heeft indruk gemaakt en is officieel genoemd als een van de beste ter wereld in een prestigieuze internationale spirits competitie.

Aldi’s Oliver Cromwell London Dry Gin kost £ 9,97, omgerekend 11 euro, en kreeg een gouden medaille bij de International Wine and Spirits Challenge (IWSC). De gin troefde zo onder meer een fles af die vier keer zo veel kost.

Voor liefhebbers van gin die te maken hebben met een (kleiner) budget, is dit natuurlijk fijn nieuws. Echter, wij zijn er nog niet achter of alle Aldi’s in Nederland de gin verkopen. Zo nee, dan lijkt het ons een kwestie van tijd.

Aldi gin - Oliver Cromwell London Dry GinAldi doet het trouwens niet alleen goed met gin. De supermarkt slaagde erin 20 medailles te behalen bij de competitie, dankzij zijn fraaie assortiment van sterke dranken. Ze won ook de Supermarket Own Brand Spirits Range Of The Year at the International Spirits Challenge.

Een woordvoerder van de International Spirits Challenge vertelde de MailOnline: “De reeks prijzen die Aldi dit jaar op de International Spirits Challenge heeft bemachtigd is fantastisch. Ze hebben consistente producten van hoogwaardige kwaliteit geshowd bij de blinde proeverijen, wat aantoont dat je geen compromis in prijs nodig hebt om te genieten van heerlijke drankjes.”

Proost met de Aldi gin!

1 Comment

  • dd
    29 juli 2017

    “Echter, wij zijn er nog niet achter of alle Aldi’s in Nederland de gin verkopen. Zo nee, dan lijkt het ons een kwestie van tijd.”

    Rare stelling, aangezien sterke drank hier niet in de supermarkt verkocht mag worden.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram