Hier koop je Conor McGregor’s ‘F*ck You’ kostuum

Hier koop je Conor McGregor’s ‘F*ck You’ kostuum

Het driedelige F*ck You kostuum van Conor McGregor is nu hier verkrijgbaar.

F*ck You kostuum kopen

Tijdens de eerste ‘aflevering’ van de Floyd Mayweather versus Conor McGregor perstour in Los Angeles, droeg de excentrische UFC Lightweight kampioen een custom driedelig pak. De subtiele sneer naar Mayweather zagen we pas later, maar dit pak zelf is nu al te koop..

Op het eerste gezicht lijken de krijtstrepen normaal te zijn, maar kom iets dichterbij en de woorden “F*ck You” worden zichtbaar. Na die avond wilden veel fans – en misschien zelfs liefhebbers van mode – weten waar dit kostuum verkrijgbaar is.

Er zijn nu twee adresjes die dit iconische kostuum aan je kunnen leveren, waarbij we de een wel iets prijziger is dan de ander.

F*ck You kostuum kopen

Ontworpen door David August, is het eerste op maat gemaakte Conor McGregor pak nu beschikbaar voor aankoop. Voor korte tijd zal David August de “F*ck You” stof toevoegen aan zijn op maat gemaakte collectie. Het gepersonaliseerde drieledige pak bevat luxe details en is bovendien genummerd én gesigneerd door CEO David August Heil.

Elk pak kost ongeveer 12 tot 15 weken om te voltooien en zal geïnteresseerde kopers meer dan 6000 euro kosten. Check de officiële site van David August voor het kostuum

Voor een fractie van de prijs is er een alternatief voor bovenstaand F*ck You kostuum. Met de jas geprijsd op $400 en de broek op $300, is dit kostuum bovendien op tijd klaar voor het gevecht tussen McGregor en Mayweather. Ga naar FuckYouSuits.com en check ook de portemonnee en stropdas als aanvullende accessoires.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram