McDonalds kun je vanaf deze maand thuis laten bezorgen met ‘McDelivery’!

McDonalds thuisbezorgd UberEATS McDelivery

McDonalds kun je vanaf deze maand thuis laten bezorgen met ‘McDelivery’!

Vanaf juni heb je met McDelivery McDonalds thuisbezorgd aan je voordeur!

McDonalds thuisbezorgd UberEATS McDelivery

McDonald’s en UberEATS bezorgen vanaf aankomende dinsdag (6 juni a.s.) jouw favoriete McDonalds food middels McDelivery: McDonald thuisbezorgd aan je voordeur via de UberEATS app.

Een Big Mac menu, een milkshake aardbei en 9 kipnuggets, allemaal afgeleverd aan jouw voordeur. Niet verkeerd, toch? Vanaf deze maand kan het.

Vanaf 6 juni bestellen we onze favoriete McDonald’s producten eenvoudig via de UberEATS app. Let wel, in eerste instantie bezorgt UberEATS vanuit de McDonald’s restaurants aan de Spaklerweg en Albert Cuyp in Amsterdam en Amstelveen Centrum.

Andere gebieden moeten nog even gedulde hebben, want officieel gaat het hier om een pilot. Op basis van de ervaringen bij deze drie restaurants wordt McDelivery vanaf 4 juli uitgebreid met vijf extra restaurants, te beginnen in Amsterdam met Nieuwendijk 70, Kalverstraat, Kinkerstraat, Leidsestraat en Muntplein.

“We zijn blij dat marktleider McDonald’s de bezorging aan haar gasten in Nederland met ons wil oppakken. Alles draait om de snelheid van de bestelling en de kwaliteit van de maaltijd en de bezorging.Met de combinatie van onze techniek en kennis van de infrastructuur kunnen we de kwaliteit en snelheid van de bestellingen garanderen.

In juni en juli gaan we in Amsterdam testen wat het beste werkt om gebruikers lekkere verse McDonald’s producten te kunnen bezorgen”, aldus een enthousiaste Marco Knitel, General Manager van UberEATS Nederland.

McDonalds thuisbezorgd UberEATS McDelivery

Hoe werkt McDelivery a.k.a. McDonalds thuisbezorgd?

Simpel! Je downloadt de UberEATS app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, plaatst je bestelling en betaalt in de app met creditcard of PayPal account.

Als de bezorger op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt de McDonalds in kwestie een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich vervolgens in het restaurant, haalt de bestelling op en bezorgt deze binnen gemiddeld een half uurtje op jouw stoep!

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram