Trailer: Universal Pictures gaat met zijn horror-getinte “Dark Universe” de strijd aan met Marvel Studios

Universal Pictures Dark Universe films

Trailer: Universal Pictures gaat met zijn horror-getinte “Dark Universe” de strijd aan met Marvel Studios

Universal Pictures heeft hun crossover van monsterfilms officieel benoemd als de Dark Universe serie..

The Mummy trapt deze zomer af als eerste film binnen de nieuwe Dark Universe serie van Universal, met Bride of Frankenstein gepland voor 14 februari 2019.

Universal’s serie crossoverfilms is geïnspireerd door de Cinematic Universe van Marvel Studios, waar de gebeurtenissen en karakters onderdeel uitmaken van hetzelfde universum en elke film over kan gaan in de volgende.

Elke film zal een iconisch monster centraal hebben binnen het horror-genre, zoals Dracula en Invisible Man. Dit alles moet leiden tot een film die ieder personage bevat, zoals bij The Avengers.

Universal Pictures Dark Universe films

Universal heeft in 2018 een film gepland staan voor de Dark Universe-serie, maar heeft de focus desondanks als op 2019’s Bride of Frankenstein, geregisseerd door Beauty en the Beast regisseur Bill Condon. Directeur Donna Langley beschreef de film als een verhaal over een “zeer moderne vrouw in een heel klassiek verhaal.”

Hoewel er geen details bekend zijn gemaakt over wie de bruid speelt, zijn Johnny Depp en Javier Bardem in ieder geval al wel aan boord als The Invisible Man en Frankenstein’s Monster. Russell Crowe maakt zijn debuut als Dr. Jekyll in The Mummy.

Stay tuned voor meer informatie en bekijk de allernieuwste trailer van The Mummy met Tom Cruise hieronder.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram