NOVITEC ESTESO nam de Maserati Levante onder handen

NOVITEC ESTESO Maserati Levante

NOVITEC ESTESO nam de Maserati Levante onder handen

De NOVITEC ESTESO Maserati Levante is een fraai staaltje tuning..

NOVITEC ESTESO Maserati Levante

Prestatie tuner NOVITEC heeft de Levante SUV van Maserati onder handen genomen en een prestatie en widebody makeover gegeven. Het resultaat is de schitterende NOVITEC ESTESO Maserati Levante.

De NOVITEC ESTESO beschikt over 22 inch wielen met offset Y-spaken en stelt je in staat om prestaties te tunen voor zowel benzine als dieselmotoren.

Met een verbeterde zescilinder motor met dubbele turbo’s, heeft deze geveerde SUV 494 pk met 487 NM, en slaat hij een topsnelheid aan van 275 km/u. Het interieur is volledig aanpasbaar op verzoek van de eigenaar.

Extern zijn alle panelen vervaardigd in OEM kwaliteit van PUR-Rim en kunnen ze worden geïnstalleerd bij elke NOVITEC partner wereldwijd.

NOVITEC ESTESO Maserati Levante

ESTESO fender flares, voor- en achterbumpers, spoilers en een optionele carbon hood scoop dragen allemaal bij aan de agressieve houding en grootte van de vernieuwde bolide.

De hoogte wordt overigens geregeld via luchtvering voor een stilstaande esthetiek en verbeterde handeling, waardoor de auto bijna op een ‘wagon’ lijkt.

Je kunt meer te weten komen over de NOVITEC ESTESO Maserati Levante op de website van NOVITEC.

NOVITEC ESTESO Maserati Levante

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram