Betaald reizen, feesten en relaxen met de zomerjob van je dromen (Vacature)

Balzac droombaan zomer vakantie vacature

Betaald reizen, feesten en relaxen met de zomerjob van je dromen (Vacature)

Wordt deze zomervakantie Fatboy’s Lamzac Ambassadeur en ga een maand lang op betaalde roadtrip met 2 of 3 vrienden. Check nu de vacature van deze droombaan!

Balzac droombaan zomer vakantie vacature

De perfecte vacature voor komende zomer? Wat dacht je van een betaalde roadtrip mét 2 of 3 vrienden naar Zuid-Europese hotspots, waarbij je zoveel kunt feesten als je wilt en je kunt chillen als je dat nodig acht. Not bad, toch?

Begin deze week is er een droomvacature geplaatst door het populaire merk Fatboy – die van die gave zitzakken en woonaccessoires, ja – met de titel “The World’s Laziest Job”. Deze vacature houdt simpelweg in dat je komende zomer een maand lang betaald vakantie kan gaan vieren door te reizen en er voor te zorgen dat je jouw cocktails nuttigt op Fatboy’s Lamzac, een innovatief en opblaasbaar lounge bed.

Fatboy zoekt 3 teams van drie of vier vrienden – team Juni, team Juli & team Augustus – die hen gaan helpen bij het promoten van de Lamzac. Je krijgt hiervoor beschikking over een gave roadtrip bus, voldoende Lamcaz’s (als je deze direct kunt verkopen dan verdien je extra!) en een budget voor eten, drinken en natuurlijk benzine.

Balzac droombaan zomer vakantie vacature

Vervolgens starten jullie je avontuur naar het zonnige zuiden om daar alle hotspots te bezoeken en te genieten van het leven. Het addertje onder het gras, vraag je? Fatboy ziet graag dat je mooie foto’s en video’s schiet met de Lamzac – iets dat je sowieso zou doen voor Instagram en Facebook – en dat je euro’s aanneemt in ruil voor een Lamzac als een mede-toerist of local ook graag zo’n awesome lounge bed wil hebben. Piece of cake dus!

Let wel, het gewenste profiel dat is opgesteld door Fatboy liegt er niet om. Wil jij deze zomervakantie op reis met de Lamzac, dan dien je onder meer lui te zijn, moet je kunnen genieten van de horizontale positie op een Lamzac en moet je bereid zijn om 4 weken lang te genieten van de betaalde vakantie.

Voldoe jij aan het profiel en ben jij geïnteresseerd in deze zomervakantie droombaan? Check dan snel de officiële ‘Laziest Job’ vacature en meld je aan als Lamzac Ambassadeur via laziestjob@fatboy.com!

Win een Fatboy Lamzac

Wil jij alvast een Lamzac voor thuis? Doe dan mee met onze winactie en win jouw eigen Lamzac voor komende zomer. Houd onze Facebook en Instagram accounts in de gaten voor meer info.

Balzac droombaan zomer vakantie vacature

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram