Dit zijn de must-have smartphone hoesjes van 2017

telefoonhoesjes smartphone hoesjes

Dit zijn de must-have smartphone hoesjes van 2017

Welke telefoonhoesjes zijn het best voor jouw smartphone? Bekijk snel dit overzicht met smartphonehoesjes!

telefoonhoesjes smartphone hoesjes

“Yes, een nieuwe de iPhone 7 in de pocket!” Zowel letterlijk als figuurlijk is het tof om een nieuwe telefoon op zak te hebben. De komende tijd zal dit toestel dan ook heel wat tijd doorbrengen in je broekzak, tas, jas en noem maar op.

Aangezien je vorige toestel je heeft verlaten na een flinke val op de tegels in de badkamervloer, heb je nog maar één ding in gedachte: ‘’I need a case, just in case!’’. De zoektocht is alleen nog wel even een dingetje, want hoe vind je het geschikte hoesje voor jouw toestel?

Soorten hoesjes

Als eerst is het aan jou om te bepalen naar wat voor soort telefoonhoesjes je op zoek bent. Er zijn namelijk zes verschillende hoofdsoorten waar je uit kunt kiezen:

Booktypes & flipcases

We kennen het allemaal: heb je je gehaast naar het station om de trein te halen, blijkt dat je OV-chipkaart nog thuis ligt! Drama, want je trein is er al met een paar minuten. Dan maar een kaartje kopen. De volgende keer voorkom je deze situatie met een booktype Huawei GT3 hoesje of een flipcase! Bijna al deze hoesjes hebben ruimte voor pasjes. Op deze manier vergeet je nooit meer je pinpas of OV-chipkaart mee te nemen, want zonder telefoon ga jij de deur niet uit. Toch?
telefoonhoesjes smartphone hoesjes

Hardcase hoesjes

Een hardcase hoesje beschermt je telefoon voornamelijk aan de achterkant tegen kras- en stootschade. Het voordeel aan een hardcase is dat het hoesje gemakkelijk in je zak past. Wanneer je dus een type bent die redelijk zuinig omgaat met z’n telefoon, kun jij gerust een stijlvolle hardcase aanschaffen. Anders is er altijd nog een screenprotector waar je gebruik van kunt maken ter extra bescherming.
Insteekhoesjes

In plaats van gewichten liften, lift je met dit hoesje dagelijks je telefoon (pas op voor spierpijn!). Met een handig trekkoord trek je de telefoon uit het hoesje, klaar voor gebruik. Het trekkoord is voorzien van een magneet, waardoor je het hoesje gemakkelijk afsluit. How much do you press? 32 GB!

 

TPU & siliconen hoesjes

Deze telefoonhoesjes worden ook wel softcases genoemd. Ben jij een beetje een softie? Dan is dit hoesje perfect! Oké, just kidding. Het voordeel van deze softcase is dat ‘ie flexibel en schokbestendig is dankzij het TPU materiaal. Met dit hoesje kun je de telefoon dus gerust een keer laten vallen, alhoewel het wel aan te raden is dit niet in je dagelijkse planning op te nemen.

 

Portemonnee hoesjes

Tijdens een avondje stappen, een dagje weg of gewoon in het dagelijks leven is het ideaal om een portemonnee en hoesje in één te hebben! Met een portemonnee hoesje heb je zowel ruimte voor je pasjes als voor je briefgeld. Zo heb je altijd en overal je geld bij je.

telefoonhoesjes smartphone hoesjes

Extreme telefoonhoesjes

Ben jij een beetje een kluns wat betreft het goed vasthouden van je toestel en belandt het ding met regelmaat op de grond, tafel of in het ergste geval zelfs in de wc? Dan zijn de extreme hoesjes speciaal gemaakt voor jou. Deze hoesjes bieden extra bescherming aan je telefoon (soms ook waterproof), je kunt er bij wijze van spreken mee gooien. Extreem veilig, extreem handig en extreem betaalbaar!

Bepaal jouw stijl telefoonhoesjes

Zodra je het perfecte soort hoesje hebt gevonden, hoef je alleen nog maar het design te vinden dat bij je past. Om deze te vinden, is het een aanrader om rekening te houden met de outfits en accessoires die je zelf al op voorraad hebt. Maak hierin leuke combinaties, zodat je elke dag in stijl op pad gaat. Er zijn veel verschillende designs GM5 Plus cases waar je keus uit hebt: leder, effen, leuke printjes, gekke quotes en noem maar op! Zoek online en vind het hoesje dat bij je past.

Accessoires

Een telefoonhoesje is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar daar doen de andere telefoonaccessoires zeker niet voor onder. Ben je bijvoorbeeld veel onderweg in de auto? Dan herken je vast wel de situatie waarin je net lekker een route rijdt op Google Maps en je telefoon ineens uitvalt. Dat wordt een leuk verdwaaltochtje…

Met een autolader voorkom je deze situatie en ga je altijd op pad met een volle telefoon. Naast de autoladers zijn ook bluetooth boxjes een aanrader. Deze boxjes sluit je aan door middel van bluetooth en kun je hierdoor altijd en overal mee naartoe nemen. Ideaal in de zomer, wanneer je een dagje met vrienden naar het strand gaat. Music is everywhere!

Welke telefoonaccessoires en telefoonhoesjes heb jij tot nu toe gehad en welke zijn het best bevallen?

telefoonhoesjes smartphone hoesjes

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram