Er is een geheime members-only versie van Tinder voor de ‘rich & famous’

Tinder Select geheime dating app members-only

Er is een geheime members-only versie van Tinder voor de ‘rich & famous’

Tinder Select is de geheime Tinder variant voor modellen, rijken en Tinder toppers..

Tinder Select geheime dating app members-only

Tinder heeft in alle stilte al 6 maanden lang een geheime members-only versie van zijn dating app lopen met de naam Tinder Select. Het is geen wonder dat vrijwel niemand het kent, want het is niet voor ‘gewone’ mensen.

Volgens TechCrunch, verwijdert de geheime afdeling van de app alle minder bedeelde mensen, om zo alleen “elite gebruikers” in omloop te laten. Op zich pijnlijk om te lezen, maar handig voor hen die de ‘filter’ graag toepassen.

De leden lijst bestaat zogezegd uit CEO’s, supermodellen en andere hyper-aantrekkelijke/ongelooflijk toffe mensen. Een bron vertelde The Verge dat de app exclusief is voor “beroemdheden en mensen die het echt goed doen op (reguliere) Tinder.”

Tinder Select geheime dating app members-only

Interessant is dat het niet eens een aparte app betreft, want Tinder Select gebruikers kunnen schakelen tussen ‘normalen’ en ’toppers’ met een simpele druk op de knop.

Tinder Select is momenteel alleen beschikbaar op uitnodiging, maar genodigden mogen één andere persoon nomineren. Deze genomineerde kan echter niet iemand anders nomineren, want de cirkel dient natuurlijk exclusief te blijven..

TechCrunch probeerde Tinder te bereiken voor commentaar, maar het dating platform had, niet geheel verrassend, geen commentaar.

Tinder Select geheime dating app members-onlyBron: TechCrunch
Hoofdafbeelding: Hypebeast
Afbeeldingen: The Verge

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram