De Nokia 3310 is officieel terug!

Nokia 3310 terug

De Nokia 3310 is officieel terug!

De Nokia 3310 is terug in een nieuw jasje, maar behoudt veel van zijn oude krachten. Welcome back Snake!

Nokia 3310 terug

Eerder deze maand kregen we de bevestiging dat Nokia van plan was om pure nostalgie te creëren met de wederopstanding van de klassieke Nokia 3310 telefoon.

In de afgelopen 24 uur heeft het Finse bedrijf de vernieuwdie mobiele telefoon onthuld tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

Waar de nieuwe 3310 zijn retro vorm behoudt, zien we in de uitvoering wel degelijk modern upgrades, zoals een 2,4-inch kleurenscherm, slanker profiel en afgeronde hoeken.

De telefoon beschikt ook over basic web browsing-mogelijkheden, een 2 megapixel camera en een bijgewerkte versie van het verslavende spel Snake.

Zoals verwacht heeft de nieuwe Nokia een indrukwekkende levensduur voor zijn batterij, met een standby-tijd van 31 dagen en 22 uur gesprekstijd. De enige andere herkenbare eigenschap die niet is bevestigd, is of de nieuwe versie de externe duurzaamheid van zijn voorganger handhaaft.

In combinatie met de herlancering van de 3310, introduceerde Nokia overigens ook zijn eerstvolgende 5G reeks service, die later dit jaar wordt uitgerold in bepaalde markten, evenals een nieuwe lijn van Android-smartphones.

De nieuwe Nokia 3310 zal beschikbaar zijn in het volgende kwartaal van dit jaar en heeft een zeer toegankelijke prijs van € 49.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram