De nieuwste gadgets om energie te besparen (Handig)

gadgets energie besparen tips

De nieuwste gadgets om energie te besparen (Handig)

Anno 2017 kun je met gadgets energie besparen. Wij hebben een aantal technische snufjes voor je op een rij gezet!

gadgets energie besparen tips

De ‘standaard’ manieren van energie besparen kennen we wel. De oplader uit het stopcontact halen nadat je telefoon is opgeladen is een koud kunstje.

Maar hoe bespaar je op een ‘easy’ en moderne manier? Met de volgende gadgets heb je niet alleen het nieuwste op technisch gebied, maar ben je ook bewust bezig met energiebesparing. Tel uit je winst!

Waka Waka Power +

Met deze handige oplader laad je jouw telefoon op door middel van zonne-energie en daarbij gebruik je hem ook als zaklamp. Hij heeft 12 tot 24 uur zonlicht nodig om op te laden, daarna laadt hij je smartphone op in twee uur.

BlenderBottle

Het idee achter de BlenderBottle is eenvoudig maar geniaal. Gebruik je normaal een shaker op batterijen? In deze beker plaats je een ijzeren bal en shake je zelf je drankje. Heb je de arm-workout voor die dag ook weer gehad.

Waterklokken
Ze zijn verkrijgbaar in de leukste en meest trendy designs: waterklokken. Klokjes die geen stekker of batterijen nodig hebben, maar lopen op water. Door toevoeging van het water ontstaat een chemische reactie waardoor er elektriciteit wordt geproduceerd. Hartstikke duurzaam en ook nog eens leuk als wekker naast je bed.

Meer geld besparen op je energierekening? Stap over!

Door middel van bovenstaande gadgets ben je wel goed bezig, maar laten we eerlijk zijn, als het écht gaat om het verlagen van je energierekening zetten ze niet genoeg zoden aan de dijk.

Wist je dat energie vergelijken dat wel doet? Wanneer je jaarlijks overstapt van energieleverancier profiteer je van verschillende welkomstkortingen. Overstappen is tegenwoordig erg eenvoudig. Vul je huidige energieverbruik in op de website van een energievergelijker en zie direct welke energieleveranciers het meest voordelig zijn voor jou.

Overstappen levert je al snel honderden euro’s per jaar op, dus waar wacht je nog op?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram