Voedingscoach Vivian Reijs lanceert gezonde snoep automaat!

Voedingscoach Vivian Reijs lanceert gezonde snoep automaat!

Als Vivian Reijs een product op de HORECAVA 2017 gaat promoten, moet het toch haast wel supergezond zijn? Afgelopen week heeft deze gezondheidsgoeroe het Supercharge Station gelanceerd op de HORECAVA 2017. Het Supercharge Station is bedoeld om kantines van onder andere ziekenhuizen, scholen en universiteiten gezonder te maken.

Supercharge Station

Een wat? En waarom is het gezond?
Een vending machine is een snackautomaat, zo’n automaat bij de koffiecorner die meestal verleidelijk lonkt in de pauze, tussenuren of tijdens het wachten. Zo’n machine waar niemand iets van nodig heeft en bijna iedereen wel eens iets van koopt, omdat het er zo lekker uit ziet. Het Supercharge Station is de gezonde variant hiervan.

Is het Supercharge Station dan echt beter? De makers ervan zeggen van wel. Er zitten geen calorierijke chocoladerepen in (o nee!) met giga veel suiker en onverantwoorde vetten en ook geen frisdranken vol suikers en koolzuur (Wat? Geen frisdrank?). Het is een gezonde automaat met snacks als:
– verse, koudgeperste en rauwe juices zonder additieven
– raw chocolate bars (ah, toch chocola!)
– gedroogd fruit
– ongebrande noten
Deze automaat is ontwikkeld door MAAS (een automatenleverancier) in samenwerking met Naturalicious heeft echt alleen maar gezonde snacks in assortiment.

Klinkt goed hè. Lekker snoepen, zonder zorgen. Verantwoord zogezegd. Maar waarom nu dan pas? En is het voor iedereen toegankelijk?

Wat zeggen de makers erover?Vivian reijs
Wouter Fijnaut van MAAS meldt dat ze hard werken om de traditionele snackautomaten een nieuw imago te geven. Ze willen graag dat hun snackautomaten een rol gaan spelen in het dagelijks eten en drinken. Hun ‘Treat yourself well’-beleid is op de gezonde toer gegaan hiermee. Daar kregen ze dus hulp bij van experts.

Tabe Ydo, CMO van Naturalicious zegt daarover: “Wij maken door middel van innovaties healthy juices en organic snacks beschikbaar voor iedereen.”
Wouter Fijnaut heeft ook nog gezegd dat de prijs aanvaardbaar moet zijn. Dat zou betekenen dat de keuze tussen iets gezonds en iets ongezonds in elk geval niet van de portemonnee mag afhangen.

En wat vindt orthomoleculair voedingscoach (een coach die alleen werkt met natuurlijke voeding) Vivian Reijs hier zelf van?
“Mijn grootse passie is mensen helpen met een gezondere leefstijl en een gezond gewicht. De komst van het Supercharge Station zorgt er voor dat de toegang tot gezonde alternatieven zoals de juices van Naturalicious nog makkelijker wordt gemaakt.”

Zien wij het zitten?
Met de lancering van deze supergezonde snackautomaat door Vivian Reijs op de HORECAVA 2017 lijkt de weg ingeslagen te zijn om ons op het zwakste moment van de dag een verleiding te bieden die veel beter is voor ons gestel. Wij zullen zeker eerder voor een gezonde snack of drankje gaan als deze straks overal verkrijgbaar is!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram