Dit is de nieuwe G-SHOCK G-STEEL serie met ‘Layer Guard Structure’

G-SHOCK G-STEEL 2017

Dit is de nieuwe G-SHOCK G-STEEL serie met ‘Layer Guard Structure’

Casio introduceert de nieuwe G-SHOCK G-STEEL 2017 serie met Layer Guard Structure..

De lancering van de eerste robuuste G-STEEL serie is alweer een jaar geleden en het Japanse horlogemerk Casio is nu terug in Europa met iets nieuws voor zijn G-SHOCK brand. Zij die hun streetwear graag afmaken met een G-SHOCK watch en actieve professionals, opgelet!

GSHOCK laat ons kennis maken met twee nieuwe modellen binnen de G-STEEL serie: de oogstrelende GST-W110 en GST-W100. De volledig schokbestendig horloges hebben dit jaar iets bijzonders, ze zijn namelijk uniek dankzij de nieuwe layer guard structure; een bezel bestaande uit meerdere lagen gemaakt van kunststof en metaal. Extra krachtig dus, maar zeker ook een bijzondere look!

De verschillende kleuren en materialen in één bezel kenmerken de nieuwe GST-W110 en GST-W100 horloges duidelijk, want ze zorgen voor een opvallend 3D-effect. In design kun je ze zeker omschrijven als een mix tussen ‘classical elegance’ en ‘cool streetwear’. Dankzij de innovatieve layer guard structure van de G-SHOCK’s, is er een vernieuwde beschermende structuur van verschillende lagen, waardoor de horloges schok- en waterbestendig zijn.

G-SHOCK G-STEEL 2017

“De G-SHOCK G-STEEL 2017 serie gaat weer perfect samen met streetwear.”

Technische gezien beschikt het GST-W110 horloge over een bezel met een onderlaag van kunststof en bovenlaag van edelmetaal. Bij zijn GST-W100 neefje zien we metaal in de bezel vervangen worden door een laag van kunststof met hars-look.

Deze ‘tough look’ van hars wordt in uiterlijk dus erg benadrukt en gaat goed samen met je nieuwe Nike sneakers. De G-SHOCK GST-W110 en GST-W100 kun je overigens in drie verschillende kleuren krijgen, allemaal met de bekende en krachtige bouw die we gewend zijn van Casio’s GSHOCK klokjes – handig op festivals op roadtrips.

Dankzij het combineren van de analoge en digitale displays, zijn uitstekende functionaliteit en leesbaarheid een belangrijk kenmerk van het display. Het LCD is altijd goed zichtbaar, omdat de functie waarmee de wijzers met een druk op de knop tijdelijk van positie veranderen, niet in de weg zitten. De G-SHOCK G-STEEL 2017 horloges beschikken daarnaast over een alarm-, stopwatch en timerfunctie, zichtbaar in drie kleine displays.

G-SHOCK G-STEEL 2017

GST-W100G-1BER

Dubbele LED verlichting, één op de 6-uurpositie ter verlichting van de wijzerplaat en de ander als backlight voor de LCD, zorgen ervoor dat je altijd data van het horloge kunt aflezen. Hiermee is alle informatie dus duidelijk zichtbaar, zelfs als het pikdonker is.

De horloges uit de nieuwe G-STEEL serie beschikken over een batterij die je in zowel zon- als kunstlicht kunt opladen, dus je zult eigenlijk nooit zonder tijd zitten als je het horloge draagt. Het kost by the way slechts een half uur om het horloge volledig op te laden.

Last but not least, de gehele G-STEEL collectie is radio-gestuurd en ontvangt zodoende continu radiosignalen, in bijna alle uithoeken van de wereld. Hierdoor zul je de tijd altijd en overal tot op de seconde nauwkeurig ontvangen.

De gloednieuwe G-SHOCK G-STEEL 2017 collectie met de GST-W110 en GST-W100 horloges is online en bij verschillende GSHOCK dealers in Nederland verkrijgbaar vanaf 279,-.

G-SHOCK G-STEEL 2017

GST-W100D-1A4ER

G-SHOCK G-STEEL 2017

GST-W110-1AER

G-SHOCK G-STEEL 2017

GST-W110D-1AER

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram