Schoenen Scout: Het Zwitserse Rubirosa creëert herenschoenen voor de fijnproever

Rubirosa herenschoenen Zsa Zsa

Schoenen Scout: Het Zwitserse Rubirosa creëert herenschoenen voor de fijnproever

Rubirosa herenschoenen Zsa Zsa

Vandaag in Schoenen Scout het exclusieve Zwitserse herenlabel Rubirosa. Het Europese merk bouwt luxe Rubirosa herenschoenen voor de liefhebber, zoals het schitterende Zsa Zsa model.

Rubirosa, vernoemd naar de legendarische Latijns-Amerikaanse gentleman, playboy en stijlicoon Porfirio Rubirosa (1909- 1965), is meer dan alleen een kledingmerk. Net als de stijlicoon Rubirosa, staat dit jonge label voor een kijk op het leven: het omhelzen van mooie dingen, mode, stijl, plezier, persoonlijkheid, authenticiteit en creativiteit. Kortom, Rubirosa is pure ‘joie de vivre’ – van top tot teen.

Rubirosa herenschoenen Zsa Zsa

Rubirosa herenschoenen

Bovenstaande klinkt wellicht cliché, maar in zijn schitterende herenschoenen zien we dit degelijk terug. Wij ontvingen de kwalitatief hoogwaardige Zsa Zsa herenschoenen van Rubirosa. Dit schoeisel is gericht op de moderne kosmopolieten van elke tijd die klasse en esthetiek waarderen. Rubirosa zegt zelf mannen aan te willen spreken die bepaalde ambities voor zichzelf en de mensen om hen heen hebben. Zoals Johan Cruijff ooit zei, je kunt je beter omringen met 9’s dan met 7’s om te groeien. Met de Zsa Zsa ga je duidelijk voor een 9.

Leuk om te weten is dat Rubirosa ook voortkomt uit een zeer unieke gentlemen’s club die meer dan tien jaar geleden ontstond. Een groep vrienden die herenkleding ontwikkelde besloot om hun eigen creaties uitsluitend te produceren voor het kleine aantal leden. Al snel was er een enorme vraag om hun producten – waarop Rubirosa het antwoord is – en met de bijzonder fraai gedetailleerde Rubirosa Zsa Zsa herenschoenen zien we waarom.

Rubirosa herenschoenen Zsa ZsaRubirosa Zsa Zsa

De bruine Rubirosa Zsa Zsa laarzen zijn 100% handgemaakt in Italië van Frans kalfsleder, zijn plantaardig gelooid in Italië, beschikken over een handgemaakte lederen zool, hebben een kalfsbeige voering en zijn in een typische tijdloze Rubirosa stijl voor gentlemen. De schoenen zijn in prijs wellicht ietwat bovengemiddeld, maar zijn een schitterende investering.

“Rubirosa gebruikt alleen topkwaliteit leer en behoudt de exclusieve normen van zijn vakmanschap. Rubirosa schoenen zijn gemaakt met de hand in de beste en meest ervaren workshops in Italië – Alleen op deze manier kan Rubirosa recht doen aan de eisen van haar klanten.”

Rubirosa herenschoenen Zsa Zsa

Hoewel Rubirosa vooral online wordt verkocht, zijn de producten ook steeds meer beschikbaar bij shops-in-shops op premium locaties, zoals Badrutt’s Paleis in St. Moritz, een leuke tussenstop als je op wintersport gaat naar Zwitserland. In Nederland zullen we het voorlopig met de webshop moeten doen, welke overigens een uitstekende en snelle service biedt.

 

Weetje

Wist je trouwens dat Porfirio Rubirosa naar verluidt de inspiratie is geweest voor Ian Fleming’s James Bond? Check snel de Rubirosa website en bestel de Zsa Zsa herenschoenen in bruin of zwart en andere items snel.

Rubirosa herenschoenen Zsa Zsa

Rubirosa herenschoenen Zsa Zsa

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram