Onderzoek: Nederlandse man tevreden over innerlijk en uiterlijk van partner, maar..

Nederlandse man liefdesleven onderzoek

Onderzoek: Nederlandse man tevreden over innerlijk en uiterlijk van partner, maar..

Nederlandse man liefdesleven onderzoek

Nederlandse mannen beoordelen de persoonlijkheid en het uiterlijk van hun partner gemiddeld met een mooie ronde 8. Zo’n 18% van de Nederlandse mannen beoordeelt zijn partner zelfs met een perfecte score: namelijk een 10. Dit blijkt uit onderzoek naar het liefdesleven van de Nederlandse man, uitgevoerd door mannenmodeketen Only for Men, maar er zijn provincies die minder happy zijn..

De mannen in Zuid-Holland becijferen hun lover het hoogst en geven gemiddeld genomen een 8,2 aan haar. Ook de provincies Noord-Holland, Limburg, Groningen en Gelderland delen hoge cijfers uit aan hun special lady, namelijk een 8,1.

“20% Nederlandse mannen beoordeelt zijn partner met een 10”

De gemiddelde cijfers in Drenthe en Friesland vallen ietwat tegen en zijn het laagst, namelijk gemiddeld een 7,6 en 7,1. Met name in Friesland kan het dus een stuk beter, al heeft Doutzen Kroes de lat natuurlijk wel erg hoog gelegd in haar provincie.

32% van de Nederlandse mannen zou vreemdgaan overwegen met Chantal Janzen
Meer dan de helft van de Nederlandse mannen claimt vreemdgaan niet eens te overwegen (55%), ook niet als het zou gaan om een prachtige BN’er. Desalniettemin zegt 32% van de mannen, die het vreemdgaan met een BN’er wél zouden overwegen, dat actrice/presentatrice Chantal Janzen dan op 1 staat als speelster in de affaire.. Daarnaast blijft Katja Schuurman onweerstaanbaar (19%). Op plaats drie zien we overigens oud-hockeyspeelster Fatima Moreira de Melo met ruim 16%. In alle eerlijkheid bekent onze redactie dat wij voor andere namen zouden gaan, but hey, het onderzoek vertelt de gemiddeldes.

Nederlandse man liefdesleven onderzoekNederlandse man is tevreden over zijn seksleven
Maar liefst één op de vijf mannen heeft minder dan één keer per maand seks (20%). Ruim 17% heeft juist weer twee tot drie keer per week plezier. De mannen met ‘verkering’ hebben het meest seks en bijna een kwart geeft aan meer dan drie keer per week de lakens te delen met zijn lucky lady. De Nederlandse man met een relatie is over het algemeen tevreden over zijn seksleven, want ruim 38% zegt niets te willen veranderen aan zijn seksleven óf beweert zelfs dat zijn vrouw, vriendin of scharrel een ware tijger is onder de dekens. Toch is 20% helaas minder tevreden, zij kennen weinig opwinding – die wordt beantwoord – of vinden dat zij altijd het initiatief moeten nemen.

De droomvrouw komt uit de Benelux
Onze favoriete nationaliteit is ‘gewoon’ Nederlands, Belgisch of Luxemburgs, al moeten wij direct bekennen nog nooit een Luxemburgse ontmoet te hebben. Ruim 38% zegt in eigen land de mooiste vrouwen te vinden – betekent dit dan eigenlijk oer-Hollands of lekker multi-culti Nederland? Op een gedeelde tweede plaats  (15%) staan de vrouwen uit Noord-Europa en Zuid-Amerika, waarbij wij graag bevestigen dat Scandinavië en Latijns Amerika inderdaad een behoorlijk interessante bron zijn om de moeder van onze kinderen te vinden. Slechts 2% procent van de mannen kiest overigens voor een vrouw uit Noord-Amerika, zoals Canada of de Verenigde Staten.

Kun jij je een beetje vinden in dit onderzoek?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram