Trailer: Spidey & Iron Man zijn terug in Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: Homecoming trailer

Trailer: Spidey & Iron Man zijn terug in Spider-Man: Homecoming

De allereerste volledige Spider-Man: Homecoming trailer is eindelijk hier. De tweede reboot van de Spider-Man comics, met acteur Tom Holland, lijkt te bekoren.

In navolging van de onlangs vrijgegeven teaser die de web-vleugels onthulde van het originele Spider-Man ontwerp van Steve Ditko, zien we nu de eerste full-length trailer voor de aankomende Spider-Man: Homecoming film.

De allereerste volledige Spider-Man: Homecoming trailer begint met een blik op het komische karakter van de film, als Tom Holland vier gemaskerde rovers in het midden van een geldautomaatoverval aanpakt, en hen onderwerpt aan typische Spidey humor.

De toon verandert echter snel met de hulp van MGMT’s ‘Time to Pretend’, wat ons precies het coming-of-age verhaal toont dat Peter Parker eigenlijk al jaren verdient.

Bekijk de volledige trailer bovenaan om Michael Keaton’s ‘Vulture’ in actie te zien, om zijn mogelijke love interest te ontmoeten – gespeeld door Zendaya – en om uit te vinden welke wijze woorden van advies hij krijgt aangeboden door zijn nieuwe mentor, Tony Stark.

We hopen als Marvel-liefhebbers uiteraard dat de samenwerking tussen Sony en Marvel een succes wordt. Houdt ons in de gaten voor meer info en trailers in aanloop naar de bioscoop release van Spider-Man: Homecoming op 7 juli.

spider-man-homecoming-trailer

Post a Comment

#Volg ons op Instagram