Polette is de dure merkzonnebril en goedkope wegwerpzonnebril te slim af..

polette goedkope zonnebrillen mannen

Polette is de dure merkzonnebril en goedkope wegwerpzonnebril te slim af..

polette goedkope zonnebrillen mannen

Op zoek naar goedkope zonnebrillen, maar wel van goede kwaliteit en met modern design? Check het Franse label Polette eens.

Ondanks dat je bij een zonnebril al snel denkt aan het zomerseizoen, wijst de praktijk uit dat we een zonnebril het hele jaar door gebruiken – zelfs in Nederland.

Aangezien we zo nu en dan willen afwisselen qua bril, is het fijn om te weten dat er met het Franse Polette een store is met moderne design zonnebrillen, van goede kwaliteit én lage prijs!

De zonnebril is zijn status als louter praktische bescherming voor de ogen tegen de zon allang ontstegen, het is een waar fashion item geworden.

polette goedkope zonnebrillen mannen

Waar we enkele decennia geleden wellicht veel meer modellen voor dames hadden dan voor heren, blijkt dat wij nu zelf ook royaal de keuze hebben. Van de klassieke aviator tot futuristische modellen met gekleurde glazen, we hebben als man veel smaken om uit te kiezen.

In principe zijn er talloze merken die bekend staan om hun kwaliteitsbrillen, maar daar betaal je ook voor. Grote fashion merken krijgen eigenlijk automatisch het label van goede kwaliteit en dat brengt dus een ‘fashion merk’ prijskaartje met zich mee.

polette goedkope zonnebrillen mannen

Natuurlijk kun je voor (extra) brillen in jouw collectie kiezen voor de ‘wegwerpzonnebrillen’ die je op de markt vindt, maar er zijn tegenwoordig ook andere opties. Check eens een brillenmerk als Polette, dat én in design, én in kwaliteit, én in aanschafprijs weet uit te blinken.

Het van oorsprong Franse brillenhuis is eigenlijk het ideale startpunt voor een nieuwe zonnebril.

Polette heeft zowel fysieke stores als een uitgebreide webstore die netjes aan huis bezorgt. Zodra je de homepage opent zie je direct een aantal populaire stijlen, namelijk trendy, klassiek, hout, metaal en het wat luxere l’atelier.

polette goedkope zonnebrillen mannen

Binnen deze stijlen vind je de bekendste designs, maar ook de nieuwste. Met andere woorden, je kunt voor een zekerheidje kiezen of je kiest ervoor om trendsetter te worden met iets gaafs.

Zodra je een bril hebt gekozen – die je qua prijs zal verrassen – kun je kiezen uit de glaskleur (modeglazen) en het type glas – ga je bijvoorbeeld voor enkelvoudige glazen of multifocale glazen. Deze laatste twee type glazen vergen wel een kleine bijbetaling, maar je blijft alsnog onder de E100,- en dat is met een zogenaamde ‘merkzonnebril op sterkte’ wel anders.

Ben je benieuwd geworden naar de zonnebrillen van Polette en wil jij eigenlijk ook wel een nieuwe zonnebril van uitstekende kwaliteit, modern design en een prijskaartje van maximaal een paar tientjes, check dan snel Polette.com

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram