Winnaar tickets x2 voor het Summerfall Concert 2016 bekend!

Winnaar tickets x2 voor het Summerfall Concert 2016 bekend!

summerfall-2016-concert-curacao-1

Zaterdag 26 november a.s. vindt het mega urban festival Summerfall 2016 plaats op Curaçao en wij hadden beloofd gratis premium tickets voor 2 t.w.v. $85 per stuk weg te geven. Dit is de winnaar!

Met prominente artiesten als Lil Wayne, Meek Mill, Rick Ross, Jeremih, French Montana en meer live in actie mag je het Summerfall Festival 2016 absoluut niet missen.

Di must-go festival voor de liefhebber van urban music heeft internationale allure en vindt plaats in het grootste stadion van Curaçao en jij kon dus tickets voor jou en een vriend of vriendin winnen!

We hebben ontzettend veel deelnemers gehad en heel veel mooie reacties, waarvoor dank! Voor hen die niet hebben gewonnen; wij raden jullie aan om ons on de gaten te houden voor meer winacties met o.a. tickets voor mooie events de komende dagen, weken en maanden.summerfall-2016-win-tickets-curacao

De winnaar van deze mooie winactie en dus twee keer access tot het premium level van Summerfall 2016, van harte gefeliciteerd en neem s.v.p. contact met ons op via Facebook of Instagram DM voor afhandeling.

Klik hier om te zien wie heeft gewonnen!

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram