Ducati heeft zojuist zijn eerste Scrambler Cafe Racer ooit onthuld

Ducati heeft zojuist zijn eerste Scrambler Cafe Racer ooit onthuld

ducati-scrambler-cafe-racer-1

Ducati heeft met de nieuwste toevoeging aan zijn line-up een debutant: Een glanzende en stijlvolle cafe racer editie van de klassieke Scrambler.

Met de nieuwe Scrambler Cafe Racer krijgt de iconische all-terrain motor een volledige moderne make-over in lijn met de racer trend van de afgelopen jaren.

Hij beschikt over lage, clip-on ‘handlebars’ voorzien van bar-end spiegels; een Termignoni uitlaat met geanodiseerd zwarte covers; een café-stijl ‘humped’ zetel en een minimalistisch voorspatbord.

ducati-scrambler-cafe-racer-4

In termen van kracht zal de Café Racer’s 803cc L-twin lucht- en oliegekoelde motor 75 pk opwekken bij 8250 rpm (en 50,2 Nm bij 5750 rpm). Dit alles beweegst zich voort op de sportieve Pirelli Diablo Rosso II banden op 17-inch gouden wielen.

Ducati zegt dat de motor soepelere vermogensafgifte levert en een snellere gasrespons, in het bijzonder bij lagere toeren en meer dan ooit tevoren.

De Ducati Café Racer is beschikbaar in “Black Coffee,” en gaat over tot verkoop in april 2017 voor een prijs van $ 11.395.

ducati-scrambler-cafe-racer-2

ducati-scrambler-cafe-racer-3

ducati-scrambler-cafe-racer-5

Post a Comment

#Volg ons op Instagram