Media Markt heeft tot eind dit weekend een paar heerlijke ‘mega deals’ voor mannen!

Media Markt heeft tot eind dit weekend een paar heerlijke ‘mega deals’ voor mannen!

aanbiedingen-sale-media-markt

We naderen het seizoen van de cadeautjes en dat betekent dat we weer een hoop geld gaan uitgeven. Om te besparen of jezelf nu alvast wat cadeau te doen, wijzen wij jullie graag op de Media Markt Mega Deals van deze week. En we zien een paar heerlijke deals..

Dat er veel verschillende merken in elektronica zijn die allen elke maand iets nieuws uitbrengen heeft één groot voordeel, er zijn maandelijks en zelfs wekelijks veel mooie aanbiedingen voor prachtige gadgets, tv’s, MacBooks en meer.

Wij hebben hieronder een aantal van de mooiste Mega Deals van Media Markt van deze week. Let op, volgende week kunnen deze kortingen weer verdwenen zijn, dus handel snel!apple-macbook-aanbieding

APPLE MacBook Pro 13 met Retina-display MF839N/A, slechts E1.298,-

Met de MacBook Pro 13 met Retina-display combineert Apple krachtige hardware met een lichte slanke behuizing.

 

sony-playstation-vr-goedkoopSONY PlayStation VR, slechts E393,-

Beleef games alsof je er middenin zit met deze Sony PlayStation VR virtual reality gaming-bril. De bril laat je op een geheel nieuwe manier games ervaren waarbij de speler bijna letterlijk deel uit maakt van de actie.

 

media-markt-philips-shave-kortingPHILIPS AquaTouch S5420/06, slechts E74,-

Met de Philips Aquatouch S5420/26 Shaver series 5000 bescherm je jouw huid tijdens een verfrissende scheerbeurt, dankzij het MultiPrecision-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de afgeronde scheerkoppen in 5 richtingen draaien en soepel glijden over de huid voor een snelle scheerbeurt.

 

samsung-galaxy-tab-goedkope-tabletSAMSUNG Galaxy Tab E 9.6 WiFi Zwart, slechts E157,-

De Samsung Galaxy Tab E 9.6 is een tablet met 9,6-inch scherm. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 bij 800 pixels. Binnenin zorgt een 1,3 GHz quad core-processor met 1,5 GB aan werkgeheugen voor een vloeiende ervaring.

 

sonos-play_1-zwart-aanbiedingSONOS PLAY:1 zwart, slechts E198,-

De Sonos PLAY:1 is een ijzersterk compact streaming audiosysteem waarmee u heel makkelijk een opstelling naar wens maakt. Sonos is vanaf nu nog eenvoudiger en betaalbaarder geworden. Dankzij een nieuwe software-update sluit u de speakers namelijk direct aan op uw bestaande wifi-netwerk.

 

samsung-ue32k5600-aanbiedingSAMSUNG UE32K5600, slechts E425,-

Met de Samsung UE32K5600 haal je een televisie in huis waar je niet alleen prima je favoriete programma’s op kunt kijken, maar ook gebruik kunt maken van verschillende apps. De Full HD-beeldresolutie zorgt er samen met andere technieken voor dat je het beste beeld voorgeschoteld krijgt, zelfs wanneer de bronbeelden een lagere resolutie hebben worden deze opgeschroefd voor het beste resultaat.

Al deze heerlijke aanbiedingen en nog veel meer, vind je nu hier: www.MediaMarkt.nl/Mannenstyle-Mega-Deals

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram