Trailer: Tom Cruise vanaf 20 oktober in Jack Reacher: Never Go Back (win bioscoopkaarten)

Trailer: Tom Cruise vanaf 20 oktober in Jack Reacher: Never Go Back (win bioscoopkaarten)

Tom Cruise is terug als Jack Reacher in de spannende actie-thriller Jack Reacher: Never Go Back draait vanaf 20 oktober in de Nederlandse bioscoop. Wij geven bioscoopkaarten x2 weg, dus bekijk de trailer en doe mee.

De film, met in de hoofdrol Tom Cruise is het vervolg op ‘Jack Reacher’ uit 2012 en is gebaseerd op het 18e boek uit de populaire Jack Reacher boekenreeks van schrijver Lee Child getiteld ‘Never Go Back’.

In de film keert Jack terug naar Virginia om het hoofd van zijn voormalige eenheid te ontmoeten. Zij wordt echter vermist en wordt Reacher zelf vervolgens ook nog eens beschuldigd van een misdaad van bijna 20 jaar geleden. Reacher zal dus de waarheid moeten achterhalen over zijn vermiste unit leider, maar zal daarbij ook nog te kampen krijgen met onverwacht familienieuws..

In de cast zien we verder o.a. Cobie Smulders (How I Met Your Mother, Avengers: Age of Ultron), Danika Yarosh (Heroes Unborn), Austin Hebert (Bonnie and Clyde), Patrick Heusinger (Quantum Break), Aldis Hodge (Straight Outta Compton) en Holt McCallany (Blue Bloods).

jack-reacher-never-go-back-winactie-kaarten-bioscoopWin bioscooptickets en meer

Jack Reacher: Never Go Back draait vanaf 20 oktober a.s. in de bioscoop en wij geven bioscooptickets van de film weg en merchandise.

Meedoen doe je simpel via onze social media!

www.jackreacherfilm.nl
www.facebook.com/JackReacherNL
#JackReacher2

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram