Filling Pieces lanceert het Runner 3.0 Fuse model met de ‘Inner Circle’ Capsule Collectie

Filling Pieces lanceert het Runner 3.0 Fuse model met de ‘Inner Circle’ Capsule Collectie

filling-pieces-runner-3-0-fuse-inner-circle-11

De nieuwe ‘Inner Circle’ capsule collectie van Filling Pieces brengt ons een nieuwe sneaker, de moderne Runner 3.0 Fuse, die stiekem doet denken aan iets dat Puma en Y-3 ook doen..

De schoenen zijn voor FP in termen van design misschien wel vooruitstrevender en gedetailleerder dan ooit te voren. Een complexe herinterpretatie van de kenmerkende esthetiek, combineert de nieuwe Runner 3.0 Fuse streetwear eigenschappen en high fashion typeringen in een minimaal model, beschikbaar in zowel high-top als low-top variaties.

filling-pieces-runner-3-0-fuse-inner-circle-1

Innovatie, techniek en atletisch, heeft het nieuwe van het Nederlandse merk een met rubber beklede neopreen bovenzijde, oorspronkelijk ontwikkeld voor duiksport en suède onderdepen rondom het onderste gedeelte van het model.

De constructie zonder tong, gaat gepaard met een elastische band die zorgt voor een sok-achtige fit – zoals we al bij de grote sportmerken zagen – terwijl FP’s handtekening duidelijk zichtbaar is bij de hiel, die voorzien is van een padding die zich uitstrekt in een rubberen ‘lacestay’ voor extra stabiliteit.

filling-pieces-runner-3-0-fuse-inner-circle-2

Verkrijgbaar in tal van kleuren, zijn beide varianten van de Runner 3.0 Fuse nu te koop bij geselecteerde Filling Pieces retailers en hier online vanaf september 12. De prijzen variëren van € 230 euro tot € 270 miljoen.

Bestel de gloednieuwe collectie van Filling Pieces hier.

filling-pieces-runner-3-0-fuse-inner-circle-3

filling-pieces-runner-3-0-fuse-inner-circle-4

filling-pieces-runner-3-0-fuse-inner-circle-6

filling-pieces-runner-3-0-fuse-inner-circle-7

filling-pieces-runner-3-0-fuse-inner-circle-8

filling-pieces-runner-3-0-fuse-inner-circle-9

filling-pieces-runner-3-0-fuse-inner-circle-10

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram