Gerenommeerde Hollandse prijsvechter verrast en heeft alles wat je nodig hebt voor je uitzet

Gerenommeerde Hollandse prijsvechter verrast en heeft alles wat je nodig hebt voor je uitzet

zeeman-uitzet-goedkoop-op-kamers-checklist

Voor onze jongere lezers die bezig zijn met hun uitzet en voor hen die graag slim shoppen hebben we iets interessants ontdekt. Alhoewel je het wellicht niet snel zou verwachten, heeft onze oud-Hollandse prijsvechter Zeeman een praktische, stijlvolle en complete collectie voor de uitzet gelanceerd. Perfect voor de start van een nieuw ‘thuis’!

Als we eerlijk zijn dan kunnen we wellicht stellen dat ‘Zeeman’ niet direct tot de verbeelding spreekt voor velen. De Nederlandse keten bewijst met zijn laatste ‘move’ echter veel interessanter te zijn dan menigeen dacht.

Zeeman bewijst dat ‘op kamers gaan’ helemaal niet duur hoeft te zijn met de gloednieuwe collectie producten voor de uitzet. Zij die al hun uitzet ervaren hebben weten dat er meer bij komt kijken dan je denkt. Gelukkig is er vaak familie die bijspringt middels een oud matrasje of een overbodig koffiezetapparaat, maar over het algemeen zijn het meerdere tripjes naar de winkel en heel veel prijsvergelijk doen.

zeeman-uitzet-goedkoop-op-kamers-checklist

Het is verstandig om een checklist te maken als je voor het eerst op jezelf gaat wonen, bijvoorbeeld op kamers in de grote stad. Zeeman denkt in dit geval mee en heeft voor slaapkamer, badkamer, woonkamer en keuken alle belangrijke producten in een stijlvol, kwalitatief verantwoord jasje gestoken voor de laagste prijs. Altijd goed, toch?!

Deze complete checklist is te downloaden via deze link en zo kun je handig je ‘huis-uit-pakket’ samenstellen. Op deze manier is in een oogopslag te zien wat je nodig hebt voor je uitzet en wat je al hebt kunnen aanvinken.

zeeman-uitzet-goedkoop-op-kamers-checklist-1

Mocht je onverhoopt een beetje aan de late kant zijn met alles: het gehele pakket kun je ook in één keer bestellen. Ook leuk als cadeau voor je kind, broertje of zusje, of natuurlijk gewoon voor jezelf. Alle artikelen zijn sinds 13 augustus online en in de winkels verkrijgbaar.

was-tas-zeemanO ja, wanneer je voor meer dan 25 euro op de webshop aan spullen bestelt krijg je er een hele grote tas bij waarmee je je vieze was naar huis (lees: naar je moeder) kunt nemen. De online actiecode hiervoor is: thanksmom

Succes heren heren en houd het netjes!

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram