Trailer: Denis Villeneuve’s ‘Arrival’ wordt buitenaards goed..

Trailer: Denis Villeneuve’s ‘Arrival’ wordt buitenaards goed..

Denis Villeneuve is voor ons één van de beste regisseurs en de trailer van zijn volgende sci-fi thriller ‘Arrival’ met Amy Adams en Jeremy Renner is hier..

Bekend van onder andere de geweldige recente films Prisoners (2013), Enemy (2013) en 2015’s Sicario, brengt de Frans-Canadese regisseur Denis Villeneuve ons iets nieuws na de Mexicaanse kartels van vorig jaar. Villeneuve belicht in zijn nieuwste film namelijk iets dat de mensheid al heel lang bezighoudt: buitenaards leven.

De film gaat in feite over een mysterieus buitenaards ruimteschip dat op aarde verschijnt en Amy Adams als taaldeskundige & Jeremy Renner als wiskundige, moeten de aankomst van het mysterieuze schip op aarde onderzoeken. De mensheid zal balanceren op de rand van een wereldwijde oorlog als iedereen zoekt naar antwoorden, terwijl Adams’ en Renner’s personages hun leven – en misschien wel dat van de hele mensheid – in de weegschaal leggen..

De eerste full-length trailer zal rond 16 augustus verschijnen, terwijl de film zelf volgende maand op het Venice Film Festival in première zal gaan. De sci-fi thriller verschijnt in de bioscopen wereldwijd rond 11 november.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram