Spikes & Sparrow heeft de herentassen die jij wilt hebben..

Spikes & Sparrow heeft de herentassen die jij wilt hebben..

Duifhuizen-Spikes-Sparrows-aktetas

Er is natuurlijk best wat keuze voor heren als het aankomt op mooie zakentassen, maar in de zoektocht naar de perfecte mannentas zoals die ooit bedoeld was, namelijk van goede kwaliteit leer, met robuuste, zakelijke uitstraling en voorzien van een uitermate praktisch interieur, wijzen we jullie graag op de limited edition Spikes & Sparrows for Duifhuizen.

Van Duifhuizen tassen & koffers, één van Nederlands grootste aanbieders van tassen, koffers en accessoires (sinds 1953) mochten wij een tas uitzoeken om te reviewen. De winkel/webshop heeft veel mooie merken in de collectie, maar presenteerde onlangs de limited edition Spikes & Sparrows for Duifhuizen herencollectie. Aangezien deze collectie is ontworpen voor de stijlvolle zakenman, was de keuze snel gemaakt. Wij kozen voor een typische tas voor de moderne man met stijl, namelijk de Spikes & Sparrow for Duifhuizen aktetas in de kleur cognac plus een billfold in dezelfde kleur.

Duifhuizen-Spikes-Sparrows-aktetas-6Alhoewel Spikes & Sparrows natuurlijk internationaal klinkt, gaat het hier om een oer-Nederlands label. Het authentieke merk opteert voor hoge kwaliteit leersoorten en oogt per definitie robuust & mannelijk. De limited edition businesscollectie van het label voor Duifhuizen bestaat in principe uit drie verschillende zakelijke tassen en bijbehorende portemonnees. Het is daarbij een exclusieve lijn, waarvan maar een kleine oplage is gemaakt.

De aktetas zelf is natuurlijk een oer-herentas pur sang. Tientallen jaren geleden kon je al aktetassen vinden in diverse materialen – over het algemeen leer – en kleuren. De aktetas die wij selecteerden blijkt echter wel doorontwikkeld te zijn ten opzichte van al die jaren geleden. Daar waar de tas qua stevigheid, kwaliteit en design tijdloos is – de tas kan waarschijnlijk ook letterlijk tientallen jaren mee – blijkt dat het interieur perfect is voor onze moderne tijd en niet te vergelijken met de voorgangers van enkele decennia terug.

Duifhuizen-Spikes-Sparrows-aktetas-7Nadat we de gesp en rits van de schitterende herentas hebben geopend, ontdekken we diverse opbergvakken die in 2016 geen overbodige luxe zijn. Allereerst valt het laptopvak (16inch) met klittenband op, perfect om de laptop beschermd te vervoeren. Daarnaast zien we een tussenschot met ritssluiting, telefoonvak, twee pennenlussen, drie creditcardvakken en een achtervak met rits. Alles dat de moderne zakenman behoeft is aanwezig!

Duifhuizen-Spikes-Sparrows-aktetas-8Kijkend naar alle wensen en eisen die je zou kunnen hebben met betrekking tot een tas, kunnen we concluderen dat het met de Spikes & Sparrow for Duifhuizen aktetas om een absolute aanrader gaat op het gebied van zakelijke mannentassen. De tas – die te dragen is middels het handvat of de verstelbare en afneembare schouderband – blinkt uit in uitstekende kwaliteit, mannelijk design en binnenin een praktische indeling. Mocht jouw voorkeur uitgaan naar een ander type tas, dan bevat de limited edition herencollectie tevens laptoptassen van dezelfde hoge kwaliteit materialen als onze aktetas.

Duifhuizen-Spikes-Sparrows-herentassen

Duifhuizen-Spikes-Sparrows-aktetas-5

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram