Sneaker Scout: Mercer Amsterdam Urban Junge Pack

Sneaker Scout: Mercer Amsterdam Urban Junge Pack

mercer-amsterdam-urban-junge-pack-4

Vandaag presenteren we in onze Sneaker Scout rubrie de special edition sneakers van Mercer Amsterdam, die sinds vrijdag j.l. verkrijgbaar zijn. Maak kennis met de heerlijk zomerse Mercer Amsterdam Urban Jungle Pack.

Mercer Amsterdam verovert momenteel de harten van sneakerliefhebbers met zijn Wooster sneaker, een runnerachtige sneaker van fijne kwaliteit. Met zijn Urban Jungle Pack release van afgelopen vrijdag zien we een Wooster Knit editie in 3 zeer beperkte kleuren, exclusief online verkrijgbaar op de Mercer website.

mercer-amsterdam-urban-junge-pack

De runner heeft een volledig Italiaans gebreide bovenzijde die dit keer wordt gecombineerd met hoogwaardig Italiaans suede in drie volledig tonale kleurstellingen, met slechts 98 paar per kleur beschikbaar wereldwijd.

De drie kleuren zijn Triple Tan, Triple Grey en Triple Black. We zien onder andere geperforeerd kalfshuid en een gel gelaagde in-zool voor extreem comfort.

mercer-amsterdam-urban-junge-pack-2

Beschikbaar vanaf maat 36 tot en met 45, komen alle herenmaten met katoenen veters en zijn ze dus vanaf heden te koop!

 

mercer-amsterdam-urban-junge-pack-3

Over Mercer Amsterdam

Het Nederlandse footwear label Mercer Amsterdam is opgezet door Pim Dresen. De founder van het merk liet zich inspireren door New York en een sneakerzaak in Mercer Street te Soho NYC, waar hij op tienjarige leeftijd zijn eerste paar kocht.

Al hun schoenen zijn handgemaakt in Europa in een kleinschalige fabriek met behulp van vooral Italiaans koeleder. Mercer gebruikt altijd koeleer vanwege de erkende kwaliteit, comfort, duurzaamheid en boterachtige zachtheid. Het label maakt bewust geen gebruik van varkensleer, omdat het heel gemakkelijk slijt, het er goedkoop uitziet en minder fijn ruikt. De met gel gelaagde binnenzool zorgt voor extra extra comfort en zachtheid. De schoen ziet er zodoende niet alleen goed uit, maar voelt ook fijn.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram