5 originele cadeau’s voor échte mannen

5 originele cadeau’s voor échte mannen

pistool-wekker-vaderdag-mannenstyle

Lastig om een cadeau te vinden voor je beste vriend? Of voor je vader? Of voor je een collega? Wij helpen je een handje, want wij hebben wat leuke gifts op een rijtje gezet waar jij ongetwijfeld nog niet aan hebt gedacht.

Let’s go:

  1. Hamburgerpers

Welke vent houdt nu niet van een sappige, dikke, gevulde hamburger zo nu en dan? Nou? Daarom is een hamburgerpers een supertof cadeau voor mannen, zodat de ontvanger van het cadeau vanaf nu zijn eigen professionele hamburgers kan maken. Een hamburgerpers heb je van chique merken als Weber (zie hieronder) maar ook gewoon voor een paar euro bij bijvoorbeeld de Action. Deze van Weber op vtwonen.nl: € 16,99.

burgerpers-mannenstyle

  1. Bamboo slimfit shirt

Een shirt wat écht lekker zit? Maar dan écht lekker? Dat is een shirt van Bamboetextiel. Niets zit zo zacht en luchtig als bamboestof. Geloof ons; als de cadeaukrijger het shirt eenmaal aan heeft, is hij verslaafd Oh, en het is ook nog eens een stuk duurzamer dan katoen bijvoorbeeld. Je bestelt online gewoon zo’n heerlijk zacht shirt. Je hebt al een 2-pack voor € 39,99.

  1. Baarverzorgingskit

Een echte vent heeft een flinke baard. Toch? En zo’n baard moet goed verzorgd worden zodat ‘ie mooi blijft. Daarvoor bestaan complete verzorgingssets, zoals deze op Megagadgets.nl. Prijs: € 24,95

baard-grooming-set-mannenstyle

  1. Magnetische bieropener voor aan de muur

Hoe cool: je biertje openmaken aan de muuropener zonder je bierdopje te hoeven opvangen of opruimen. Je vindt zo’n toffe opener op ditverzinjeniet.nl. Prijs: € 14,95.

magnetische-bieropener-mannenstyle

  1. Pistoolwekker

Geconcentreerd je dag beginnen: wanneer je niet raak schiet op de bullseye van de wekker, gaat het alarm ook echt niet stoppen. Dus meteen lekker scherp na je nachtrust? Dan is deze wekker een uitkomst. Net als de magnetische bieropener vonden we deze héle toffe gadget op de webshop ditverzinjeniet.nl. Prijs: 34,95

pistool-wekker-mannenstyle

Post a Comment

#Volg ons op Instagram