‘Neighbours 2: Sorority Rising’ Trailer #2 en winactie

‘Neighbours 2: Sorority Rising’ Trailer #2 en winactie

selena-gomez-bad-neighbours-2-trailer-winactie

Allemachtig.. het zullen je buren zijn! Seth Rogen en Rose Byrne zijn terug in deel 2 van BAD NEIGHBOURS en krijgen nieuwe buren die nog erger zijn dan in het eerste deel, namelijk een vereniging van losgeslagen studentes, met Chloë Grace Moretz die de groep aanstuurt.

Zac Efron is trouwens ook terug naast Seth Rogen en Rose Byrne in BAD NEIGHBOURS 2, het vervolg op de succesvolle comedy uit 2014. Wij geven tickets en merchandise weg voor de film!

De nieuwe buren van Mac (Rogen) en Kelly (Byrne) –  meidenstudentenclub Kappa Nu, onder leiding van Shelby (Chloë Grace Moretz) –  zorgen voor zo ontzettend veel overlast dat het jonge stel de hulp inschakelt van voormalig rivaal Teddy (Efron) om de club te ontmantelen.

Met een cast bestaande o.a. Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Chloë Grace Moretz, Dave Franco, Ike Barinholtz, Carla Gallo, Christopher Mintz-Plasse, Kiersey Clemons, Beanie Feldstein, Selena Gomez en Lisa Kudrow – jezus wat shitload aan namen – wordt het gegarandeerd weer lachen met de irritante studentikoos en het ‘suburband’ koppel.

Win bioscooptickets en meerneighbours-2-trailer-2-winactie-poster

BAD NEIGHBOURS 2 draait vanaf 5 mei in de bioscoop en wij geven bioscooptickets en merchandise van de film weg. Meedoen doe je simpel via onze social media!

www.badneighbours2.nl
www.facebook.com/BadNeighboursNL
#BadNeighbours2

Post a Comment

#Volg ons op Instagram