De Palladium x SOPOPULAR Capsule Collectie Boots zijn een must-have

De Palladium x SOPOPULAR Capsule Collectie Boots zijn een must-have

palladium-x-sopopular-capsule-collectie-2

Palladium zoekt continu naar inspirerende samenwerkingen, en zo ook dit voorjaar. Onlangs vond Palladium zijn perfecte match in het Berlijnse modemerk SOPOPULAR. Het resultaat? Een capsulecollectie met stoere boots die een futuristische look naadloos combineren met een tijdloos design. ‘Less is more’ is hier de regel.

Daniel Blechman, ontwerper van SOPOPULAR, is een bekend gezicht in de Berlijnse modewereld. Zijn moderne visie op streetwear – met neutrale kleuren en kwaliteitsmaterialen – heeft stukje bij beetje de straten en de pers veroverd. Na een eerste ontmoeting voor herfst-winter 2015, waar Blechman de SOPOPULAR-catwalksilhouetten verrijkte met Palladium boots, is het nu tijd voor een co-creatie.

palladium-x-sopopular-capsule-collectie-1
Palladium en SOPOPULAR ontwierpen samen een collectie die de minimalistische stijl doet samenstellen met de stoere mannelijkheid van Palladium. Alle kenmerkende elementen van Palladium zitten in dit paar verwerkt (de rubberen neus, de beroemde gekartelde zool), maar ook de ontwerper heeft er duidelijk zijn stempel op gedrukt. Zo zijn de veters vervangen door een rits, die verborgen zit achter een elegante schoentong.
De boots Pampa Hi SOPOPULAR zijn verkrijgbaar in drie effen kleuren: Ash (een tijdloos, licht grijs), Black en Otan (intens donkergroen). Dit model is bovendien het eerste paar van Palladium in bijzonder zacht en superieur suède.
 De collectie Palladium x SOPOPULAR is vanaf maart 2016 in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in geselecteerde Europese winkels:
• SPRMRKT, Amsterdam, Ibiza
• Margreeth Oosthoorn, Rotterdam
De verkoopprijs is € 179,95www.palladiumboots.com

palladium-x-sopopular-capsule-collectie-3palladium-x-sopopular-capsule-collectie-4

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram