Dit zijn ’s werelds meest schilderachtige toiletten

Dit zijn ’s werelds meest schilderachtige toiletten

De tijd doorgebracht op een openbaar toilet is vaak gevuld met het bekijken van met graffiti en schimmel geteisterde muren van, maar deze toiletten zijn anders en je zou bijna vergeten dat je er kwam voor een ‘boodschap’.

Wereldwijd te vinden, van het ijskoude Himalaya plateau en een schilderachtig onbewoond eiland in de Caribische zee tot een waterval toilet in een Taiwanees nationaal park, ze maken deel uit van een selectie van 100 van ’s werelds mooiste en meest unieke toiletten.

Samengesteld door Lonely Planet in een nieuwe gids met de titel ‘Toilets: A Spotter’s Guide’, is dit een ‘moet-lezen’ voor de W.C. aficionado. “Zoals elke ervaren reiziger weet, kun je een heleboel over een plek vertellen aan de hand van diens toiletten”, aldus Lonely Planet in de inleiding van het boek. “Toiletten zijn een venster naar de geheime ziel van een bestemming.”

Vanaf vandaag beschikbaar bij internationale boekhandels voor $ 12 a EUR 10, is dit boek het ideale cadeau of leesvoer voor op de eigen toilet..

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram