De BOLAS SS16 collectie is voor de man met ‘ballen’ en wij geven meerdere 2-packs weg (t.w.v. € 34,95)

De BOLAS SS16 collectie is voor de man met ‘ballen’ en wij geven meerdere 2-packs weg (t.w.v. € 34,95)

MANNENSTYLE X BOLAS SS16 OFFICIAL GIVEAWAY 1

Goede boxershorts zijn vaak lastig te vinden, en in het bijzonder voor de man met ‘cojones’ die een interessant leven leidt. Hebben wij dan een aanrader voor de man met ballen? Jazeker, en bovendien geven wij ook nog een aantal gratis two-packs weg van deze must-have boxers, zodat jullie ze zelf kunnen ervaren!

Sinds korte tijd hebben wij ervaring met een boxershort die alle belangrijke eigenschappen combineert die wij als man graag zien voor onze kroonjuwelen – pasvorm, duurzaamheid en een leuk design – en daarom geven wij in samenwerking met Bolas Underwear een aantal twee-packs uit de gloednieuwe SS16 collectie weg ter waarde van € 34,95 om de ervaring met jullie te delen.

Bolas betekent vertaald uit het Spaans/Portugees ‘ballen’ (in sportieve zin) en focust zich dan ook echt op alles dat wij belangrijk vinden met betrekking tot onze boxershort. Het interessante van underwear label Bolas is dat de boxers niet alleen een gaaf uiterlijk hebben – geen schande om deze zaterdagavond aan iemand te tonen na een avond stappen – maar dat ze ook een uniek ontwerp hebben. Je zult merken dat de boxershorts een hele fijne pasvorm hebben en bovendien zo zijn ontworpen dat we de ‘bekende gebruikersgaten’ (zoals in het midden onder de ‘bolas’) minder snel zullen zien.

Giveaway

Om onze lezers kennis te laten maken met de nieuwe SS16 collectie van Bolas en zelf te ervaren hoe goed de boxers zitten, geven wij een aantal two-packs weg t.w.v. € 34,95! Ga naar Facebook of Instagram om gelijk in aanmerking te komen voor een gratis set boxers van Bolas.

MANNENSTYLE X BOLAS SS16 OFFICIAL GIVEAWAY 2

Over BOLAS SS16

Bolas, het underwear label van acteur Everon Jackson Hooi, lanceerde onlangs zijn tweede serie onderbroeken: Spring Summer 2016. De nieuwe collectie, met als basis een iconisch design met sportieve belijning en unieke binnenprint, bestaat uit twee sets. De ‘Sweet Summertime’ boxers met contrasterende belijning, perfect voor bij een zongebruinde huid. De ‘Silver Lining’ boxershorts hebben allemaal een zilveren waistband gecombineerd met krachtige kleuren.

De broeken zijn met uiterste zorg gemaakt om de inmiddels befaamde kwaliteit te waarborgen. Zo zijn slijtgevoelige plekken voorzien van een dubbel laagje stof en is de naad van de waistband afgedekt met een zacht label.

De boxershorts kosten € 19,95 per stuk of € 34,95 voor een 2-pack en zijn te bestellen op bolasunderwear.com.

MANNENSTYLE X BOLAS SS16 OFFICIAL GIVEAWAY

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram