De Alpina Full Black Alpiner 4 Manufacture flyback chronograaf

De Alpina Full Black Alpiner 4 Manufacture flyback chronograaf

alpina-2016-full-black-alpiner-4-manufacture-flyback-chronograaf-2

Alpina introduceerde de eerste in-house Manufacture flyback chronograaf in 2015, en dit was een mijlpaal voor het Zwitserse horlogemerk. Met het AL-760 automatisch flyback kaliber presenteerde Alpina niet alleen zijn eerste in-house chronograaf, maar werd ook teruggekeerd naar een nul mechanisme.

Enige tijd geleden presenteerde het horlogemerk met trots een nieuwe ‘full black’ AL-760 Alpiner 4 Manufacture flyback chronograaf.

Het compleet zwarte horloge is een opvallende verschijning. Het horloge heeft duidelijk kenmerken van zijn succesvolle voorganger, maar heeft een meer onderscheidende look. Het model is voorzien van een zwarte roestvrij stalen kast en de eveneens zwarte wijzerplaat krijgt een uniek en krachtig karakter door de lichtgevende beige stukken op de wijzers en de cijferaanduidingen.

alpina-2016-full-black-alpiner-4-manufacture-flyback-chronograaf-1

Zoals we kennen van Alpina, is de nieuwe Full Black Alpiner 4 Manufacture flyback chronograaf een precisie-instrument. Het horloge heeft ergonomisch gevormde knoppen, een schroefkroon, krasbestendig saffierglas en is waterdicht tot 10ATM. De achterzijde van de stalen kast is natuurlijk traditiegetrouw versierd met het Alpina logo. Een elegante zwart lederen band met beige stiksels zorgt voor veiligheid en comfort op de pols.

Verkoopprijs vanaf € 4.495,-

www.alpina-watches.com

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram