HAVE THE BALLS TO BE MY VALENTINE!

HAVE THE BALLS TO BE MY VALENTINE!

bolas-valentijnsdag-sale-mannenstyle-

Het is bijna Valentijnsdag en wij mannen mogen ook verwend worden de 14e. Dus dames die stiekem meelezen of heren die zichzelf een presentje wensen te doen; check de Bolas Valentine’s deal!

Voor hen die BOLAS nog niet kennen; het is een stoer underwear merk en de boxers hebben een kenmerkend, sportief design. De unieke binnenprint en comfortabele pasvorm hebben het merk in korte tijd goed op de kaart gezet, en dat is altijd een goed teken.

Nu ‘love in the air’ is – het is immers bijna Valentijnsdag – is het tijd voor een ‘romantisch’ cadeautje voor de man, de vriend of de geheime crush, voor ons dus! Dus dames die meelezen, BOLAS Underwear maakt het je wel heel gemakkelijk. Geen dame in je leven? Dan kun je alsnog gebruik maken van deze speciale aanbieding.

bolas-valentijnsdag-sale-mannenstyle

De boxers zijn te bestellen op bolasunderwear.com en kosten € 19,95 per stuk of € 34,95 voor een 2-pack. De boxershorts in de SALE kosten € 14,95.

De naam BOLAS betekent trouwens in het Spaans en Portugees ‘ballen’ (de sportvariant en geen ‘cojones’), en is een merk voor de echte man. De tagline ‘for men with balls’ spreekt dan ook voor zich. “Comfortabel aantrekkelijk ondergoed geeft je zelfvertrouwen, BOLAS gaat een stapje verder, het geeft je lef”, aldus oprichter Everon Jackson Hooi.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram