3 x iets origineels aan de muur

3 x iets origineels aan de muur

kunst-muur-wereldkaart-interieur

Misschien is de inrichting van je huis niet iets waar je uitgebreid over nadenkt en kijk je vooral naar de praktische kant ervan. Toch kun je ook zónder veel moeite wat meer ´persoonlijkheid´ aan je interieur toevoegen.

Begin bijvoorbeeld met het ophangen van een origineel kunstwerk. En origineel betekent in dit geval zeker niet duur! Wij geven je alvast drie tips.

Jouw favoriete plek(ken)

Een wereldkaart is al tijden een populair item voor aan de muur. Persoonlijke versies daarvan heb je misschien al eens voorbij zien komen in de vorm van de scratch map. Andere kaarten met een persoonlijke twist vind je bij Mapiful. Hier drukken ze minimalistische posters met de plattegrond van een plaats naar keuze. Ook bepaal je zelf welke tekst er op de poster komt te staan. Kies het dorp waar je geboren bent, of de stad waar je verliefd bent geworden. Van Jubbega tot San Francisco; het kan allemaal!

Je eigen foto

Van een eigen foto een kunstwerk laten maken; origineler dan dat wordt het niet. En het enige dat je ervoor hoeft te doen (behalve een mooi plaatje schieten) is het uploaden van je favoriete foto. Die laat je dan via een website als posterXXL afdrukken op canvas en voila: kunstwerk! Behalve voor canvas kun je tevens kiezen voor aluminium, forex of acrylglas. En voor wie het wel wat extremer mag, is er natuurlijk ook nog het fotobehang.

Betaalbare kunst van creatief talent

Betaalbare kunst verkopen en tegelijkertijd (aanstormend) creatief talent een podium bieden; dat is waar het Berlijnse bedrijf Juniqe voor staat. Letterlijk uniek zijn de kunstwerken die je hier vindt misschien niet, maar ze hangen ook zeker niet in iedere huiskamer. De website is onderverdeeld in verschillende categorieën en thema’s, waardoor je snel een kunstwerk vindt dat aansluit bij jouw interesses. Ben je bijvoorbeeld helemaal weg van de laatste Star Wars film? Ga dan naar het thema ‘Movies’ en bekijk de fraaie resultaten.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram