De Playboy Mansion is te koop voor $200 miljoen en een opmerkelijke voorwaarde..

De Playboy Mansion is te koop voor $200 miljoen en een opmerkelijke voorwaarde..

Playboy magazine zette afgelopen maandag zijn legendarische herenhuis te koop in een laatste van een reeks van stuiptrekkingen om te overleven tijdens de afnemende vraag naar naakt op print. De prijs? Zo’n 200 miljoen dollar en een bijzondere voorwaarde..

Het vijf hectare tellende landgoed in West Los Angeles is eigendom van Hugh Hefner sinds 1971, toen hij het voor slechts $ 1 miljoen dollar gekocht, maar de waarde is sindsdien omhooggeschoten als gevolg van onder andere de uitgebreide geschiedenis van de locatie, laat staan de toenemende grondprijzen.

Het 29-kamer tellende herenhuis is geprijsd op maar liefst $ 200 miljoen, en makelaars zijn het er over eens dat dit cijfer te veel is opgeblazen, ondanks alle voorzieningen die het huis te bieden heeft.

Volgens een rapport van ABC News, zou een deal alleen mogelijk zijn onder de voorwaarde dat Hef nog steeds in staat zou zijn om te wonen en werken in de woning, tegen of zonder huur. Wat denken jullie? Het herenhuis heeft een game room, wijnkelder, fitnessruimte, een tennisbaan, vier slaapkamers groot gasthuis en een dierentuinlicentie (echt waar!).

Is dit alles het geld waard? Er wordt trouwens nergens beschreven of de villa inclusief Playmates is..

Post a Comment

#Volg ons op Instagram