The Rock ontwikkelt nieuw TV-serie vergelijkbaar met ‘The Fast and the Furious’: Boost Unit

The Rock ontwikkelt nieuw TV-serie vergelijkbaar met ‘The Fast and the Furious’: Boost Unit

the-rock-boost-unit-tv-serie

Dwayne ‘The Rock’ Johnson breidt zijn tv-imperium uit. Op zijn Twitter-account kondigde de acteur aan dat hij een gloednieuwe “auto-gerichte politieserie” voor Fox gaat produceren, getiteld Boost Unit.

De productie is een gezamenlijke inspanning van Johnson, Dany Garcia’s productiebedrijf Seven Bucks Productions en 20th Century Fox, en de show zal gebaseerd zijn op een echte LAPD unit die zich richt op de automisdaden. Volgens de officiële beschrijving volgt Boost Unit “de nieuwste aanwinst van de Auto Theft Task Force van de LAPD, een beruchte vluchtchauffeur met een verborgen verleden.” Het project moet ons Johnson’s kenmerkende kracht en humor bieden, evenals de turbosnelheid van The Fast and the Furious franchise.

The Rock geeft aan: “We brengen de met risico gevulde achtervolgingen op hoge snelheid in beeld en tonen het slopende werk van deze zeer gespecialiseerde elite task force en we zijn verheugd om samen met Imperative Entertainment een epische mix te maken van aangrijpende actie en verfijnde storytelling.”

Ga jij kijken? Stay tuned voor meer info!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram