GoPro’s Beste Videos van 2015 zijn een visuele achtbaan

GoPro’s Beste Videos van 2015 zijn een visuele achtbaan

gopro-best-videos-2015-mannenstyle

GoPro heeft niet zijn beste jaar gehad in 2015 – slechte verkoop rond de lancering van haar HERO4 Session camera en de prijs waartegen de aandelen van het bedrijf werden verhandeld kelderde ook 80 procent sinds het hoogtepunt in oktober 2014.

Echter, dat betekent niet dat de fans en gebruikers van GoPro minder plezier hebben gehad met de actiecamera. Check de compilatie van de beste video’s vastgelegd met GoPros van dit jaar.

Hoewel extreme sporten ongetwijfeld de kerngebruikers zijn van GoPro camera’s, zien de producten zeker ook vooruitgang in de lifestyle markt, met een aanzienlijk deel van de video’s gewijd aan minder adrenaline gevulde scènes, zoals boodschappen doen, een kitten die wordt gereanimeerd, en een ‘mid-air’ huwelijksaanzoek.

De toenemende toepassing van GoPros in de muziekwereld wordt ook benadrukt, na inspanningen van het bedrijf om de tak van poppodia terecht te komen – GoPro Music.

GoPro is nog steeds een begrip als het gaat om actiecamera’s, en met de recente aankondiging van een nieuwe drone lijn voor begin 2016, is er de hoop dat het bedrijf betere tijden zal kennen in het komende jaar.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram