Deze acteur speelt de hoofdrol in de ‘All Eyez On Me’ Biopic

Deze acteur speelt de hoofdrol in de ‘All Eyez On Me’ Biopic

hoofdrol-All-Eyez-On Me-tupac-Biopic

Het filmen van de langverwachte biopic Tupac ‘All Eyez On Me’ is deze week begonnen in Atlanta en we hebben onze eerste glimp te pakken van de man die de legendarische rapper 2Pac gaat spelen..

De Tupac biopic ‘All Eyez On Me’ heeft een relatief onbekende acteur die de hoofdrol vertolkt van Tupac Shakur, namelijk debutant Demetrius Shipp, Jr.

All-Eyez-On-Me-tupac-Biopic-film-3

Shipp heeft naar verluidt in slechts een andere film geacteerd, maar hij heeft een grote bonus. Het uiterlijk van de hoofdrolspeler is namelijk bijna identiek aan wijlen Tupac Shakur. Naast de voor de hand liggende eigenschappen die nodig zijn om een dergelijke rol te verwerven, blijkt dat Shipp’s vader Tupac ook gekend heeft en dit kan, wellicht, regisseur Benny Boom hebben beïnvloed.

Alhoewel Shipp onervaren is, zal hij worden vergezeld door iemand die we al kennen. Jamal Woolard, de acteur/rapper die Biggie speelde in 2009 de film Notorious, zal deze rol wederom gaan invullen.

All-Eyez-On-Me-tupac-Biopic-film-2

De biopic zal in principe het totale levensverhaal van de rapper vertellen, met inbegrip van zijn moord in 1996. De beroemde muziekvideo goeroe Benny Boom regisseert zoals gezegd de film.

Check exclusieve foto’s van de set van ‘All Eyez On Me’ op Benny Boom’s Instagram.

All-Eyez-On-Me-tupac-Biopic-film-4

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram