‘Independence Day: Resurgence’ Officiële Trailer en waar is Will Smith?

‘Independence Day: Resurgence’ Officiële Trailer en waar is Will Smith?

independence-day-resurgence-trailer-mannenstyle-bioscoop

De oorspronkelijke Independence Day ging in première in 1996 en 20 jaar later is het vervolg op weg naar het grote scherm. De eerste trailer voor Independence Day: Resurgence ging vannacht in première..

De film – met geweldige visuals en explosies in overvloed- speelt zich 20 jaar na de eerste film, en de mens heeft met behulp van de technologie van buitenaardse wezens van de eerste invasie hun samenleving weten te verbeteren.

Niet veel meer wordt geopenbaard door middel van een verhaallijn en de belangrijkste personages, maar we kunnen ervan verzekerd zijn dat het een film is vol met actie, CGI-verzadigd avontuur en een geweldige 3D-ervaring.

Volgens de IMDB pagina verschijnt de film op 24 juni 2016 in de bioscoop, een aantal dagen voor Independence Day op 4 juli.

Will Smith ontbreekt?

Overigens kon je in de trailer hierboven zien dat Will Smith, hoofdrolspeler en held in de eerste film, ontbreekt. De website War of 1996, een website die alles biedt aangaande de eerste Independence Day film, spreekt hierover. Will Smith’s karakter Steven Hiller, die dus ontbreekt in de trailer, is op 27 april 2007 gestorven bij een gigantische explosie. Leer hieronder:

“While test piloting the ESD’s first alien hybrid fighter, an unknown malfunction causes the untimely death of Col. Hiller. Hiller’s valor in the War of ‘96 made him a beloved global icon whose selfless assault against the alien mothership lead directly to the enemy’s defeat. He is survived by his wife Jasmine and son Dylan.”

In werkelijkheid was Smith te duur voor de film, maar de zoon van zijn personage – Dylan – keert wel terug in de film. Vivica A. Fox keert terug als Hiller’s reeds weduwe Jasmine Hiller, en verwelkomt Jessie Usher als de volwassen Dylan. De twee schitteren naast Jeff Goldblum, Bill Pullman, Liam Hemsworth, Judd Hirsch, Charlotte Gainsbourg, Brent Spiner, Joey King, Maika Monroe, William Fichtner, Angelababy en Sela Ward.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram