Vrouwen vinden mannen met planten sexy..

Vrouwen vinden mannen met planten sexy..

mannen-planten-vitamin-plant-for-men-mannenstyle

Planten zijn alleen voor vrouwen? Fout! Los van het feit dat een plant jouw ‘man cave’ meer leven en kleur geeft is het ook een enorme ‘babe magnet’. Yes, je leest het goed, dames vinden mannen met planten sexy…

Dat vrouwen van planten houden in hun leefomgeving is algemeen bekend, maar bij ons mannen zit dat vaak toch net iets anders. Echter, vergis je niet! Planten zijn anders dan bloemen en een goede, stoere plant kan jou nog meer opleveren bij de vrouwtjes dan je denkt.

Het zit namelijk zo, wie een plant kan verzorgen toont aan zorgzaam te zijn en vrouwen houden van mannen die goed voor zichzelf en anderen kunnen zorgen. Vergelijk het een beetje met het hebben van een hondje.

Het verzorgen van een huisdier kost liefde en aandacht, ofwel zorg. Het hebben van een plant is niet veel anders en dan mag het best een mannelijke, exotische plant zijn!

Een boom van een plant heeft ook water en aandacht nodig en sommige onderzoekers claimen zelfs dat als je tegen planten praat, dat deze dan reageren – aldus de gemeten energiegolven.

Allemaal prima natuurlijk, maar een plant in huis is gezond, fleurt de boel op en ‘chicks dig it’. Planten zijn sexy, dus check eens de Vitamin Plant for Men!

Bekijk de video hieronder maar eens.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram