adidas Originals 2015 Winter ‘Heritage Reborn’ Lookbook

adidas Originals 2015 Winter ‘Heritage Reborn’ Lookbook

adidas-heritage-reborn-22

Om het jaar af te ronden presenteert adidas Originals een een aantal van haar klassieke ontwerpen met moderne innovaties; ontdek de  adidas Originals 2015 Winter ‘Heritage Reborn’ collectie.

Adidas fuseert zijn erfgoed met de meest geavanceerde technologieën en de collectie draagt de toepasselijke naam “Heritage Reborn”. De gehele collectie is onderverdeeld in vier packs: “Xeno”, “Athleisure,” “Primeknit” en “#/3F15”.

De Xeno en Primeknit packs dragen de technologieën van dezelfde naam, terwijl de #/33F15 pack een herbewerking van adidas’ EQT Equipment Trainers is. Met Primeknit en Xeno-technologie in aanvulling op de glow-in-the-dark details, is de schoen absoluut een upgrade. De Athleisure pack heeft EQT’s technologie en maakt een minimaal statament met een ingetogen esthetiek met kleurstellingen van kaki, zwart en grijs.

Los van de sneakers is er een ook kledingcollectie die de drie strepen tonen binnen een verscheidenheid van jassen, windjacks, joggingbroeken en nog veel meer.

Elke pack heeft overigens zijn eigen release datum, met de #/3F15 als eerst aan de beurt op 28 november, vervolgens komt de Xeno pack in winkels op december 5. De Athleisure pack druppelr op zowel 19 december als 16 januari binnen en deze laatste datum valt ook samen met de release van de Primeknit pack.

Bestel hier custom adidas sneakers met 20% korting!

adidas-heritage-reborn-33

adidas-heritage-reborn-55

adidas-heritage-reborn-44

adidas-heritage-reborn-77

adidas-heritage-reborn-88

adidas-heritage-reborn-99

adidas-heritage-reborn-111

adidas-heritage-reborn-66

Post a Comment

#Volg ons op Instagram