Sleeve7 overhemden – voor mannen langer dan 1.80m

Sleeve7 overhemden – voor mannen langer dan 1.80m

Sleeve7-overhemden-lange-mannen-herenkleding-online-mannenstyle-

De oprichters van het overhemdenmerk Sleeve7 gaan allebei richting de 2 meter. En wat een zoektocht was het altijd voor ze om goed passende overhemden te vinden, maar die zoektocht is nu voorbij..

In de meeste winkels is er slechts een heel beperkt assortiment overhemden met mouwlengte 7 te koop. En dan vaak alleen maar in de bekende basisvarianten als effen en streepjes. En de meeste merken die naast gewone overhemden ook mouwlengte7 overhemden verkopen, hebben alleen de mouwlengte iets langer gemaakt. Maar als je langer dan gemiddeld bent, dan heb je echt een totaal andere pasvorm…

En dus hebben ze het initiatief genomen voor Sleeve7 overhemden met extra mouwlengte. Verkrijgbaar op mouwlenge7.com.

Sleeve7-overhemden-lange-mannen-herenkleding-online-mannenstyle-4

Nederland is het langste volk ter wereld!

60% van alle Nederlandse mannen is langer dan 1.80 meter waarmee Nederland nog steeds het langste volk ter wereld is. En toch is het verdraaid moeilijk om als lange man leuke en goed passende overhemden te vinden. Bij de meeste winkels wordt je als lange man met de nek aangekeken als je vraagt naar overhemden met mouwlengte7. Of wordt je naar achteren verwezen om in een hoekje achteraf drie of vier saaie, effen overhemden te vinden. Sleeve7 biedt de oplossing met de grootste collectie overhemden met mouwlengte7 van Europa. Hun missie: alle lange mannen in de wereld voorzien van perfect passende overhemden. De overhemden van Sleeve7 hebben niet alleen een langere mouw, de hele pasvorm is ontworpen op basis van de lichaamskenmerken van een grote groep lange mannen. Zo is het hele overhemd langer en is er een extra knoop op de body toegevoegd. Ze zijn verkrijgbaar in de boordmaten 38 t/m 46 en in een Modern Fit pasvorm (licht getailleerd) en in een Slim Fit pasvorm.

Sleeve7-casual-overhemden-lange-mannen-herenkleding-online-mannenstyle-

Smokingoverhemden met mouwlengte7

Nu de feestdagen voor de deur staan, is het uiteraard ook voor lange mannen weer tijd voor eindejaarsborrels en -diners. Sleeve7 heeft een schitterend smokingoverhemd met mouwlengte7 in de collectie. Met een dubbele manchet en zwarte studs en een moderen wing-collar boord.

Persoonlijke service

Persoonlijke service staat in een hoog vaandel bij mouwlengte7.com. Zo bellen ze vaker met klanten dan dat er gemaild wordt. De medewerkers weten alles over soorten wevingen, katoensoorten, boordmaten en kunnen je dus perfect adviseren over bijvoorbeeld de juiste maat. En als je de collectie even wilt bekijken bijvoorbeeld, dan ben je van harte welkom in Heerenzaak M op de Maasstraat 89 in Amsterdam.

Sleeve7-overhemden-lange-mannen-herenkleding-online-mannenstyle-2

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram