McGregor doet klanten een Nespresso Pixie cadeau!

McGregor doet klanten een Nespresso Pixie cadeau!

McGregor-krups-Nespresso Pixie cadeau-gratis-herenkleding-mannenstyle

McGregor is één van de fijnste kledingmerken in ons Nederlandse fashionlandschap en het herenlabel heeft iets moois voor ons in de vorm van het fijnste op koffiegebied, namelijk een gratis Krups Pixie Clips voor alle McGregor-klanten.

Iedere man is bekend met het kledingmerk McGregor. Hoewel elke man vanzelfsprekend zijn eigen smaak in fashion heeft, kan iedereen wel iets gebruiken uit de collecties van McGregor. Het label brengt ons ieder seizoen weer een fijne collectie van herenkleding, geschikt voor zowel de formele als informele aangelegenheden.

Als je nu één van de McGregor Menswear stores bezoekt dan ontvang je direct bij aankoop vanaf €399,- een Nespresso Pixie Clips cadeau. Dus mannen, een extra goede reden om jezelf eens in het nieuw te steken!

Sowieso zijn wij van mening dat iedere man – indien bij machte – elk jaar zijn kostuumcollectie moet updaten. Aangezien goede kwaliteit kostuums nu eenmaal wat meer dan een aantal tientjes kosten, is deze ‘Great Taste, Great Style actie van McGregor wat ons betreft een hele fijne extra reden om eens te investeren in een nieuw pak voor dit najaar!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram