‘The Revenant’ Officiële Trailer #2 met Leonardo DiCaprio & Tom Hardy

‘The Revenant’ Officiële Trailer #2 met Leonardo DiCaprio & Tom Hardy

revenant-trailer-leonardo-dicaprio-tom-hardy-bioscoop-film-mannenstyle

FOX presenteert de nieuwste trailer van The Revenant met Leonardo DiCaprio en Tom Hardy. De release van de film is deze winter, de verwachtingen zijn hoog en de trailer is keihard.

Geregisseerd en mede-geschreven door de gerenommeerde Academy Awardwinnaar Alejandro Gonzalez Iñárritu (Birdman), is de Revenant gebaseerd op Michael Punke’s roman uit 2003 met dezelfde naam. De film markeert de eerste verschijning van Leonardo DiCaprio’s op het grote scherm sinds 2013 met The Wolf van Wall Street.

DiCaprio speelt in de hoofdrol als de legendarische ontdekkingsreiziger Hugh Glass en in de film zien we dat Glass brutaal wordt aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten wordt door zijn eigen jachtteam in de onbekende Amerikaanse wildernis.

Verraden door zijn vertrouweling John Fitzgerald (Tom Hardy), zet Glass alles op alles om wraak te nemen gedurende de vicieuze winter die plaatsvindt.

De Revenant zal een beperkte première kennen op 25 december, terwijl een wereldwijde release zal volgen vanaf 8 januari 2016.

1 Comment

  • Ted
    1 oktober 2015

    Die twee samen op het scherm moet gewoon geweldig worden, vooral Tom Hardy vind ik echt een top-acteur! Ik kijk ernaar uit…

Post a Comment

#Volg ons op Instagram