Casual suit and sneakers

Casual suit and sneakers

Intreza_mannenstyle.nl_Casual suit and sneakers

Casual suit and sneakers

Het einde van de zomer is in zicht. Maar mannen niet getreurd, je kunt op mooie dagen nog steeds je kleurige zomerpak uit de kast trekken. Met een wit overhemd of gewoon een simpel wit T-shirt en een stel hippe sneakers zie je er in je casualpak supercool uit. Sneakers onder een pak? Ja, tijden veranderen.

Intreza_mannenstyle.nl_Casual suit and sneakers 1

Van sportschoen tot zakenschoen

Sneakers werden tot voor kort altijd als sportschoenen gezien en die trek je niet onder een casual pak aan. Echter de tijden veranderen en je ziet steeds een sportieve schoen met een nette outfit voorbij komen. vaker mannen in een pak met daar onder een paar coole sneakers. Sneakers zijn de rode draad tussen formeel en informeel en geven je casual outfit een andere look. Omdat sneakers in de meest uiteenlopende modellen te verkrijgen zijn kan je iedere outfit een sportieve twist geven.

Sneakers en kleur

Maar kun je dan elke sneaker onder een pak dragen? Nee, bepaalde sneakers zijn gewoon not done onder een pak. Zo kun je het best geen dikke zolen dragen of sneakers met een mesh-structuur of luchtgaten. Felle kleuren kun je beter vermijden en dus ook meerdere kleuren, hoewel je wel kleur kunt aanbrengen door middel van veters. Onder een kleurrijk zomerpak staan witte sneakers juist heel goed. Weet je niet zo goed wat je het beste kunt kiezen, ga dan voor een donkere kleur, dit is over het algemeen een goed aanvulling of match op je suit.

Luca Finotti at Moschino

Luca Finotti at Moschino

Behoud van een stijlvol voorkomen

Nu je sneakers eenvoudigweg onder een pak kunt dragen, wordt het interessanter om je pak vaker uit de kast te halen. Want wie wil er tegenwoordig nou niet stijlvol de deur uitstappen? Maar niet alleen de combinatie van een casual pak en sneakers maken je stijlvol, maar ook je sokkenkeuze. Met de verkeerde sokken kan je combinatie nog zo mooi zijn, maar je creëert een vlag op een modderschuit. Pas je sokkenkeuze aan naar de kleur van je sneakers, dus geen donkere sokken in lichte schoenen of andersom. En in sneakers draag je natuurlijk ook geen lange sokken, maar voetjes.

Intreza_mannenstyle.nl_Casual suit and sneakers 3

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram