De boxer voor mannen met ‘cojones’: A-dam Underwear

De boxer voor mannen met ‘cojones’: A-dam Underwear

De boxer voor mannen met 'cojones' A-dam Underwear online store Mannenstyle 1

Mannen. Eindelijk, een boxer merk voor mannen met ‘cojones’, met ballen: A-dam Underwear. De échte mannen onder ons krijgen eindelijk wat ze verdienen..

Met de slogan ‘If you’ve got balls’ maakt het Amsterdamse merk in één klap duidelijk waar het voor staat. Daar houden wij van.

De ondergoedbranche is eigenlijk een sector die wij mannen nog weleens onderschatten. We kopen of de goedkoopste boxers, of de boxers die we het eerste tegenkomen als we nieuw ondergoed nodig hebben of vallen voor die ‘puber’ trends, zoals dat merk van die tennisser. Wij verdienen echter meer!

A-dam Underwear  is van plan de ondergoedbranche nieuw leven in te blazen. We zien bijvoorbeeld geen  saaie reclames. Sterker nog, afgelopen maand zag je misschien wel dat filmpje viral gaan waarin een longboarder door Amsterdam blaast – met een bladblazer op z’n rug en uiteraard in matchende boxer.

Boxers voor Mannen (hoofdletter ‘M’)

“Wie aan mannenondergoed denkt, denkt al snel aan bleke types in witte ballenknijpers. Of aan geoliede figuren met sixpacks met een gigantische merknaam op de band. Het is allemaal hetzelfde en bovendien veel te duur.”

Dit zijn de woorden van de oprichter van A-dam Underwear. Laten we kort deze woorden evalueren middels een simpele vraag. Klopt deze bewering? Ja! Het is te triest voor woorden, maar het klopt, wij zijn als man zijnde in een hokje te plaatsen als het aankomt op het beschermgoed van onze meest dierbare lichaamszone.

Met A-dam Underwear is er echter in korte tijd een fris merk op de kaart gezet. Het label is nu anderhalf jaar bezig en de boxers zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan 75 mannelijke ondergoed stores door heel Nederland.

Het merk is er heilig van overtuigd dat wij mannen een boxershorts met humor en zelfspot wel kunnen waarderen. Wij beamen dit lachend, met onze borst vooruit, onze handen in de zij, de benen stevig in de grond en het hoofd achterover leunend!

Oh, trouwens! Alle producten en verpakkingen zijn zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd. Dat is het vermelden waard dachten wij..

De boxer voor mannen met 'cojones' A-dam Underwear online store Mannenstyle 2 De boxer voor mannen met 'cojones' A-dam Underwear online store Mannenstyle 3 De boxer voor mannen met 'cojones' A-dam Underwear online store Mannenstyle 5 De boxer voor mannen met 'cojones' A-dam Underwear online store Mannenstyle 6 De boxer voor mannen met 'cojones' A-dam Underwear online store Mannenstyle

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram