Jeans Gids: Hoe vind ik de perfecte jeans?

Jeans Gids: Hoe vind ik de perfecte jeans?

Jeans Gids Hoe vind ik de perfecte jeans 1

Veelzijdig, comfortabel en duurzaam, jeans zijn misschien wel het meest essentiële in iemands garderobe – naast ondergoed en sokken. Jeans zijn het enige dat een man (hypothetisch) elke dag van de week kan dragen zonder dat het lijkt alsof hij ​​dezelfde outfit draagt.

Het feit dat ze zowel een formele als informele uitstraling kunnen hebben, afhankelijk van waarmee je ze matcht, maakt ze een ideale keuze voor iemand die altijd onderweg is. Hun veelzijdigheid betekent ook dat je niet meer dan drie of vier paar jeans nodig hebt, zolang je maar durft te investeren in een paar jeans die geschikt is voor dagelijks gebruik en een aantal voor speciale gelegenheden.

De kans is groot dat we nu open deuren intrappen, omdat de meeste van jullie weten hoe belangrijk jeans zijn middels eigen ervaring. Een ander ding dat je waarschijnlijk weet, is dat het vinden van de perfecte spijkerbroek een echte uitdaging kan zijn. Gelukkig hebben we een paar tips voor iedereen die benieuwd is hoe je de perfecte herenjeans kunt vinden.

Met uitzondering van eten en/of elektronica, vinden veel mannen winkelen niet veel lol aan. Als het aankomt op jeans, impliceert het vaak het proberen van talloze broeken voordat je een aantal vindt die je het gevoel geven om te kopen, want, ach, je hebt te lang ​​in de winkel gestaan om met lege handen weg te lopen. Wij voelen je – we weten dat dit kan frustrerend zijn.

De oplossing voor dit probleem? Zoek de merken die je leuk vindt en blijf bij ze. De kans is groot dat de pasvorm consistenter zal zijn dan wanneer je continu verandert. Nog een tip die we hebben is om ervoor te zorgen dat je zoekt naar jeans die gemaakt zijn van 80% tot 100% katoen. Goedkopere merken mengen eerder met andere vezels, zoals spandex, wat de passing van de denim drastischer met slijtage voorziet. Mengsels met linnen zijn meestal veilig, en zijn eigenlijk een goede optie voor de lente en de zomer, omdat ze een lichter gevoel geven.

Een ander probleem dat je zeker tegenkomt is stijl. Er zijn een heleboel trends die je eigenlijk moet zien te vermijden, waaronder overdreven versierde achterzakken met designs erop, rafelige zomen, en over-dramatische wassen patronen. We raden aan om vast te houden aan eenvoudige ontwerpen en cuts met tijdloze aantrekkingskracht en klassieke uitstraling.

Het laatste waar je aan moet denken is het doel van de jeans, met andere woorden, wanneer ga je ze dragen. Bijvoorbeeld: Ben je op zoek naar iets om te dragen naar het kantoor of naar de stad? Weten waar je naartoe gaat om je jeans te dragen zal helpen bij de keuze. Al blijft de veelzijdige eigenschap van de jeans natuurlijk de grootste kwaliteit.

Jeans Gids Hoe vind ik de perfecte jeans 2 Jeans Gids Hoe vind ik de perfecte jeans 3 Jeans Gids Hoe vind ik de perfecte jeans 4

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram