Scheuren op de openbare weg in een Porsche 911 GT3 RS bij zonsopkomst

Scheuren op de openbare weg in een Porsche 911 GT3 RS bij zonsopkomst

In een Porsche 911 GT3 RS scheuren op de openbare weg Mannenstyle

Racen op de openbare weg in een Porsche 911 GT3 RS. Een zuiver, emotioneel moment met grommende motor dat ons eraan doet herinneren waarom we ons aangetrokken voelen tot snelle auto’s.

Wat zou jij doen als je een dagje een Porsche 911 GT3 RS in bruikleen kreeg en hem mocht testen tot het uiterste? Zou jij niet de wekker zo vroeg mogelijk zetten en de nog lege wegen in de omgeving uittesten met de geleende PK’s? Zou jij niet de sportbanden doen piepen en de wijzer van de snelheidsmeter doen oplopen? Zeg nou eerlijk, de geur van brandende banden in de morgen is toch minstens zo aangenaam als de geur van vers brandende koffie? De aanblik van een gloednieuwe Porsche 911 GT3 RS is toch minstens zo aantrekkelijk als moeders de vrouw of vriendin? Het geluid van de motor is toch minstens zo plezant voor het gehoor als het geluid van het gezang van de net wakker zijnde vogeltjes?

Autoblog Evo toont zijn nieuwste video, die een Porsche 911 GT3 RS op vroege ochtend volgt langs lege landelijke wegen, gas gevend en puur genietend van ongelooflijke bezienswaardigheden en geluiden van de auto. De clip toont ons het ochtenddauw dat wordt opgeschrikt door een rood monster.  Ondersteunend aan de video horen we een Britse stem die ons door de beelden heen leidt. 

Bekijk de video hierboven voor een 4.0-liter, 493pk-bolide van plezier en check ook eens de Porsche Spyder als je van Porsches houdt. Ben je trouwens in het bezit van een Porsche en sleutel je er weleens aan, bekijk dan eens de store van www.ReservedelenStore.nl voor onderdelen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram