Premier x Saucony ‘Work Play’ Pack

Premier x Saucony ‘Work Play’ Pack

premiuer-saucony-work-play-pack

Premier heeft in samenwerking met Saucony een ’two pair’ pack ontwikkeld. Het eindresultaat is de Premier x Saucony Work Play en deze sneaker is vanaf dit weekend te koop.

Dee Work Play’ pack bevat de Master Saucony Jazz Court en Saucony Shadow Master, met het thema ‘work hard play hard‘. De Jazz Court is voor de werklast, terwijl de Shadow Master komt om te spelen. Op de tong zien we een rennende man met een koffertje.

Premier lanceert hun samenwerking met Saucony  op 25 juli 2015, komende zaterdag. In plaats van de schoenen afzonderlijk te verkopen, zijn zij samen verpakt en verkrijgbaar bij de detailhandel voor $ 240. Even een heads-up, het gaat om een beperkte release met slechts 600 paren vrijgeven over de hele wereld. U kunt de sneakers zaterdag online kopen bij Premier vanaf 11:00 EST.

premiuer-saucony-work-play-pack-7 premiuer-saucony-work-play-pack-6 premiuer-saucony-work-play-pack-5 premiuer-saucony-work-play-pack-4 premiuer-saucony-work-play-pack-3 premiuer-saucony-work-play-pack-2 premiuer-saucony-work-play-pack-1

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram