Fietsers opgelet: Ford onthult de opvouwbare eBike

Fietsers opgelet: Ford onthult de opvouwbare eBike

Fietsers opgelet- Ford onthult de opvouwbare eBike

Ford heeft een nieuwe e-bike onthuld – compleet met een SmartWatch app – die gemakkelijk uit elkaar wordt genomen voor reizen met trein of auto.

Het idee is om ‘multimodaal’ forenzen te helpen op hun bestemming te komen door middel van een combinatie van bijvoorbeeld auto-trein-fiets.

Uitermate veelzijdig, kunnen bestuurders met deze fiets schakelen tussen lange wegen, bergen – onze bescheiden Hollandse heuvels – of stadsverkeer, terwijl u kunt configureren en opladen tijdens het fietsen..

De bijbehorende app bevat real-time informatie over het verkeer, het weer, parkeerkosten, reistijd en openbaar vervoer.

Eyes-free navigatie, kosteneffectieve routeplanning, gezondheid- en fitnessinformatie is ook beschikbaar op de app, die de fietser waarschuwt voor gevaren zoals gaten in de weg door te trillen met het stuur.

Ford-MoDe-Flex-multimodal-e-bike

De app – genaamd MoDe:Link – heeft trouwens ook een “no-sweat” mode waarin elektrische trapondersteuning toeneemt als de hartslag van de fietser omhoog gaat, zodat men aankomt bij het kantoor zonder te zweten.

De nieuwe e-bike is onderdeel van het nieuwe Smart Mobility actieplan van Ford, ontworpen om de meest innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen voor woon-werkverkeer te bieden, waarin hun publieke-car sharing piloot, GoDrive, ook een rol zal bieden.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram