JD Sports en ASICS slaan handen ineen

Asics Gel Lyte III zwart

JD Sports en ASICS slaan handen ineen

JD Sports appJD Sports en ASICS hebben de handen ineen geslagen en hebben twee unieke kleurvarianten van de ASICS Gel Lyte III op de markt gebracht. JD Sports staat bekend als de ‘King of Trainers’ en doet met deze samenwerking die naam opnieuw eer aan.

De GEL-LYTE III is voor het eerst verschenen in 1990 als originele running schoen met gel demping. De iconische sneaker is te herkennen aan de unieke split tongue die ooit is ontwikkeld om blaren te voorkomen tijdens het hardlopen. De GEL-LYTE III bezit daarnaast een externe hielkap die zorgt voor extra steun en stabiliteit. De sneakers zijn van hoge kwaliteit en licht gewicht materiaal, het bovenwerk is gemaakt van textiel en netstof.

Speciaal voor JD Sports heeft ASICS de GEL-LYTE III uitgebracht in twee exclusieve kleurvarianten. Deze ‘Only at JD’ ASICS zijn exclusief verkrijgbaar in marineblauw/wit en zwart/wit. De verkoopprijs bedraagt: €110,-

Het ASICS Nyte-Lyte pack is exclusief verkrijgbaar in alle JD Sports winkels en op de webshop. Daarnaast is het nog makkelijker om favoriete sneakers te shoppen, namelijk vanaf de vernieuwde JD Sports app. Met nieuwe functies als de barcode scanner en 360 graden schoenen spinner kan men op elk moment van de dag de gehele bekijken en bestellen. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

www.jdsports.nlAsics Gel Lyte III zwartAsics Gel Lyte III blauw
#JDSportsNL

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram